Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mennyire van (nem...

Szülőként mennyire van (nem jogilag, hanem morálisan) közöd a gyermeked egyetemi tanulmányainak alakulásához, ha te tartod el?

Figyelt kérdés
Tudni akarod, hogy mikor ír zh-t és az hogy sikerül neki? Elvárod, hogy elmondja, ha vizsgaidőszakban egy vizsgán megbukik, de újra tud még vizsgázni és az sikerül? Esetleg a bukást mondja csak el? Vagy csak akkor elvárt, hogy megmondja, ha csúszik a bukás miatt? Úgy általánosságban, szülőként mennyire van a tanulmányaidhoz közöd annak tekintetében, hogy eltartott nagykorúról, jogilag felnőtt emberről beszélünk?
2022. okt. 18. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15%
10es és mit szólnál ha ők meg a hónap végén közölnék veled hogy mától nincs otthoni étkezés meg fűtés-fürdés-internet? És felháborodnának ha szóvá mernéd tenni hogy miért nincs.
2022. okt. 21. 05:51
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

A kettő teljesen más, semmi összefüggés nincs. Én tanulok-magamnak, nem nekik. Tudod, mint ahogy a közhely is tartja.

A teljesitmenyem csak az en eletemre van befolyassal.

Ha nem lenne futes, azzal magukkal es a testvereimmel is kitolnanak.

2022. okt. 21. 09:16
 13/13 anonim ***** válasza:
5%

Illetve nem csak ez miatt teljesen mas.

En magamnak fizetem a tandijamat. Tehat semmilyen kozuk nincs ily a tanittatasomhoz kozvetlenul.

Ha nem lenne itthon etkezes/egyeb, akkor az olyan lenne, mintha en otthagytam volna az egyetemet.

De a kerdes nem az volt, hogy hogyan gyoznel meg egy egyetemistat, hogy beszeljen a zh idopontokrol, hanem hogy szulokent tudni akarod -e.

(Ami csaladfuggo, nalunk abszurd lenne, egyetemistakent jo, hogy tudom egyedul kezelni a tanulmanyaimat, nem kell kikerdezniuk, mint egy kisiskolast, hogy tanultam-e…)

2022. okt. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!