Egy 19 éves lány anyjaként mit tegyek, ha azt érzem, hogy a barátja ugráltatja őt és a barátai/tanulmányai rovására megy a kapcsolat?
Beszélj vele, hogy a jövője múlik ezen és találjanak valami megoldást, hogy tanulni is tudjon, párkapcsolatra is jusson idő, de ne a tanulás rovására.
Határok meghúzásával csak mégjobban eltávolodna tőled, attól tartok, valamint már nagykorú.
Semmit, meg fog utálni, mert halálosan szerelmes, és nem veszi észre, hogy a másik full kihasználja.
Majd megjön az esze - vagy nem, barátnőm már 6. éve van a pasijával, aki egy brom. Hiába mondjuk neki, hagyja ott nem, "ő szereti". Az lehet, csak a tizenkét éves barátságunk során nem láttam annyit bőgni, mint ezidő alatt.
Mi a jó válasz?
Pl. ez: Elmondani neki, hogy hogyan látod a dolgot.
Ez is törölve lesz?
Huzzam meg én a határokat? Hogy ha romlanak a jegyei, nem mehet at?
19 éves nem 12 Körbe röhögnélek..
Utolsó, teljesen mindegy, hogy 19 éves. Oké, értem, nagykorú, de akkor viselkedjen is úgy, mint egy nagykorú.
Amúgy meg azért, mert betöltötte a 18-at, nem csinálhat meg bármit. A szülői házban élve legalábbis nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!