Ha valaki 30 éves korára nem tud elköltözni a szüleitől akkor életképtelennek számít?
19es, Én heti két nap(szombat-vasárnap) bébiszitterkedem, napi 8 órában 2 családnál. 2500 órabérben vagyok. 20 ezret kapok egy napra, emellé ebédet és kávét, meg üdítőt ha kérek.
Nem kellett végzettség, nem szakítom meg magam csak játszom a gyerekekkel, enni adok nekik és tisztába teszem őket.
És,ha az vagy,mi van?
Miért érdekel mások véleménye?
Nem értem minek kell másokhoz mérni magunkat.
Nem ugyanonnan indulunk.
Attol fugg miert lakik ott.
Egyik ismerosom most 30 evesen nosult es az uj felesegevel a mamanal laknak. Nem azert mert nem lenne penzuk alberletre, hanem mert orokolt egy hazat es azt ujitjak fel, arra koltik minden penzuket. Autot sem vettek hanem a mama kocsijaval jarnak.
Egyik haverom szinten kb 30 eves koraig a szuleivel lakott es a felesege is ott lakott vele mert epitkeztek es inkabb arra koltottek a penzt mint alberletre.
De van olyan is akinek semmi eletcelja nincs, csak otthon elvan mert ugy kenyelmes. Egy regi osztalytarsam elment alberletbe, de miutan meghalt az apja es az anyja egyedul maradt a hazban, visszakoltozott hozza. Na neki nem sok eletcelja van mert csak kocsmazik meg dolgozgat ezt-azt.
En 26 evesen koltoztem el, addig gyujtottem a penzt es kimentem kulfoldre egy lanyhoz, ma mar hazas vagyok, van egy gyerekunk, vettunk hazat is es ennek az orszagnak(is) az allampolgara is lettem.
Mindenki mas lehetoseggel indul. A fenti peldabol is lathato hogy van aki orokolt egy felujitando hazat, mas meg kocsmazasnak el, bar dolgozott kulfoldon is de ott is csak elszorta a penzt. En szuloi segitseg nelkul indultam el otthonrol, 5 ev alatt annyi penzem lett hogy ha itt mindenunket eladnank akkor egy egyszeru kis hazat tudnek venni hitel nelkul Magyarorszagon ott ahol felnottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!