Ha valaki 30 éves korára nem tud elköltözni a szüleitől akkor életképtelennek számít?
Személy szerint épp nem keveset költöttem az elmúlt években teljes felújításra, nincs az a lakbér amiböl ez kijött volna, ráadásul nagypapám direkt úgy tervezte a kecót, hogy elférjünk sokan, külön háztartás, méröórák stb…
De szerintem mindenki a lehetöségeihez mérten él, nincs értelme lekicsinyleni egyik vagy másik ember döntését, aki e miatt nem barátkozik velem (még nem találkoztam ilyennel) az sok felesleges órától ment meg a társaságában szóval nem zavar MO általános hozzáállása a témához.
9!
Igen, egyedül élek, egy saját házban...
Igaz nem egy nagy durranás, de az enyém és a kutyat nem zavarja ha valaki jön hozzám.
7
Hát azért manapság nem kifejezetten.
Anno a 100 ezres fizetésemből kellett fizetni a 35 ezres albérletet, ami ugyan nyomorgás volt a javából, de matematikailag kivitelezhető.
Az viszont sehogy sem kivitelezhető, hogy 120 ezres fizuból kifizess egy 200 ezres albérletet. De ha mondjuk csak egy 100 ezres szobát veszel ki, akkor sem igazán fogsz tudni megélni a megmaradt 20 ezerből.
18
Azért némely ember szatyorban él. Mutass már nekem egy olyan hirdetést, ami nettó 20-at fizet segédmunkáért. Várom (bár tudom hogy feleslegesen), köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!