Az anyukák ugyanúgy szeretik csodabogár különc fiaiakat is mint Chad gyerekeiket?
29
Igen, vannak szintek. A nőknél is.
Hidd el nekem, hogy a 22 éves, tökéletes alakú, kerek mellű, kerek fenekű, szép arcú, dús hajú kiscsaj más ligában játszik, mint a hórihorgas, lapos, maszkulin vonású társa. Ez van, ilyen az élet.
"Azt te sem tagadhatod, hogy minél rosszabb a genetikád annál kevesebb érdeklődést kapsz a nőktől"
Nincs olyan hogy rossz genetika azt fogd fel, egyetem legjobb csaja (szép arc, jó cici,, fenék, homokora alak, vekonysag) belém volt esve és én vékony csontozatu, nem lapatallu, nem vadaszszemű nem tudom ki vagyok, nem jöttünk össze, mert ugyanolyan bal'f_z voltam mint ti, aztán összejött egy hasonló kategoriassal, mint én, szóval nem egyszeri eltévedés.
Van egy másik ismerős, rosszabb mint én jóval, neki is iszpnyat jó nője van, nekem most os nagyon jó nőm van, fodrász fickóra visszatérve, nem nem volt semmi amiben másabb lett volna mint az incel teória, jó dumaja volt viszont, volt önbizalma, persze nem puas kamu személyiség.
Ismerjuk azt a mondast, hogy kivetel erositi a szabalyt. Ami nem azt jelenti, hogy a kivetel alkotja a szabalyt.
Lehet, hogy milliobol egy no nem a Chad-vallalkozo-orvos-telepigengszter kvadruplicitasban mozgolodik. Lehet.... De ezek a nok kora huszonevesen gyurus menyasszonyok, aztan meg a kezukhoz van hegesztve a babakocsi.
A parkapcsolati piac egy kollektiv konszenzus alapjan uzemel. Vagyis lehet, hogy vannak "kulonleges hopihek", de azokat hamar levadasszak.....
38F incel
"Volt egy fodrasz ismerősöm, tipik "incel" kinézete van elméletetek szerint, alig bírta levakarni magáról a nőket közben, megakarták erőszakolni kvázi a csajok."
Aha, szép mese. Érdekes, mindig csak az interneten olvasok ilyen történeteket, a valóságban sosem látok arra példát, hogy egy ronda fószer ennyire népszerű legyen a nők körében. De persze az is lehet, hogy rosszul azonosítod az incel kinézetet és van rajta valami vonzó külső jegy, amit elfelejtesz megemlíteni.
36.
Az a válaszoló egy kicsit túltolta. Gondolom arra gondolt, hogy lehetséges az, hogy egy "incel külsejű" (ez is mit takar...?) embernek is lehet kapcsolata, akár több is. De ez a mese, hogy szinte verekednek érte a csajok - na, ez az amin érezni, hogy troll vagy valódi incel írta ki, esetleg csak simán vitaindítónak szánta, ahogy én is szoktam néha, mert jó móka.
27-es, az általad említett férfi így nézett ki?: https://www.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA
Csak mert ha nem, akkor nem egy incel kinézetű emberről beszélünk. Uram bocsássa meg, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen külsejű pasi alig bírja levakarni magáról a nőket... legyen akármilyen jó személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!