Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Csodabogárnak tartanátok egy olyan férfit/fiút, aki csak instrumentális zenéket szeret?
nem tartanám csodabogárnak
a kapitalizmus undor is teljesen normális
33/N
nem
38/N
de azért nem baj, ha ápolt :)
évről évre egyre borzalmasabb a világ...
szerintem sokan szeretnének egy másik korban és időben élni, de az is igaz hogy minden kornak megvolt a maga szépsége és hátránya, viszont ha belegondolunk annó sem volt rengeteg embernek sok mindene , viszont abból a kicsiből megtudtak élni... nem ugy mint ma... a 47 ezer forintos minimum még arra is kevés h kitöröld a segg*ed vele...
visszatérve én nem tartanálak csodabogárnak, ettől eltekintve én kedvelem a csodabogarakat :) ők a társadalom azon rétege akiknek még van önálló egyéniségük :)
17/L
Semmi baj nincs ezzel. Én is hasonlóan érzek. Tagadhatatlan hogy a világ fejlődése nem pozitív irányba halad. Sőt egyenesen lefelé ível. De ha ettől te még megpróbálsz (mert csak ennyit tehetsz) erkölcsös és az elgondolásod szerint élni nem bűn. Sőt példamutatás és van rá esély hogy egyes fiatalok tanulnak belőlük.
17
Nem. Mindenkinek megvan a saját, egyéni ízlése.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!