Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyukák ugyanúgy szeretik...

Az anyukák ugyanúgy szeretik csodabogár különc fiaiakat is mint Chad gyerekeiket?

Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 16:32
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

20

Lapátállért hogyan dolgozol meg? :))

A kulccsontod hogyan lesz hosszabb? Lábszárcsontod, combcsontod? Tudsz erre edzéstervet? Mert a “gyúrás” is csak azokon látszik akik eleve jól néznek ki, jók a testarányaik.

2022. okt. 10. 21:41
 22/43 anonim ***** válasza:
20%
20. megnézném, milyen gyakorlattal csinálsz magadnak állat XD
2022. okt. 10. 21:45
 23/43 tamsin540 ***** válasza:
84%

Pl. azzal hogy csökkented a testzsír százalékod, az orrodon veszed a levegőt, alkalmazod a meowing technikát.

A "gyúrás" akkor is egészséges ha nincs tökéletes testmagasságod, csontnagyságod, testarányod stb.

Minden férfinak ki kellene maxolnia a genetikai adottságát. Mert ez az egészséges, nem pedig hogy egész nap a Netflix előtt zabáljunk.

2022. okt. 10. 21:51
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon csak azok a nők mossanak hajat, akiknek tökéletesen gyönyörű hajkoronájuk van? Csak azok a nők figyeljenek a súlyukra, akikneke esélyük van a 90-60-90-re? Csak azok a nők ápolják a bőrüket, akiknek angyali arcuk van?

Hagyjuk már... Hacsak nem full deformált valaki, akkor jó étrenddel, edzéssel, bőr- és hajápolással, illetve megfelelő stílussal simán nézheti ki jól. A kifogások habos mesék.

2022. okt. 10. 22:26
 25/43 anonim ***** válasza:
91%
Olyan szar olvasni ezeket a kérdéseket, még úgy is hogy nekem van nőm, totál lehoz az életről hogy egyesek szerint szart nem érek mert én sem vagyok chad vagy mi a tököm. Nincs lapáttalam, vékony csontozatu vagyok, mégis jöttem már be nem egy nőnek, nem is rosszaknak, ők pont a chadektől undorodtak általában, irritálták őket, de gondolom csak hallucináltam, mindenkinek ugyanaz tetszik. Minden nő Johnny Bravot akar, nem is látni alacsony, vékony fickókat olyan 18-as csajokkal, hogy összeszarnád magadat, ha megkaphatnád, nem... Bazki ti terjesztitek ezt a baromságot és olyanok fogják meginni a levét akik nem is tehetnek rola, csak azért mert egy fosos, töketlen szardarabok vagytok, aki nem mer udvarolni egy nőnek.
2022. okt. 11. 00:50
 26/43 anonim ***** válasza:
37%

Pedig letezik a gymcel jelenseg....

[link]

Neki sem sikerult Chad-pofat gyurnia :)

38F incel

2022. okt. 11. 00:57
 27/43 anonim ***** válasza:
93%
Aha 26-os és akinek nem pszichopata, narcisztikus kihaénnem feje van, az már annyit is ér? Mindenkit beskatulyáztok aki hasonlóan hozzátok nem "tökéletes" csak hogy ne érezzétek magatokat egyedül? Szar is lenne beismerni hogy én magam tehetek mindenről, nem a genetika... Volt egy fodrasz ismerősöm, tipik "incel" kinézete van elméletetek szerint, alig bírta levakarni magáról a nőket közben, megakarták erőszakolni kvázi a csajok. Ezt mivel magyarázód? Azzal hogy 1000 ft-ért lenyírt egy hajat az anyjáék házában? Ti vagytok fogyatékosak, meg az egész chad, incel elméletetek, fasisztoid, paranoiás őrültek.
2022. okt. 11. 01:06
 28/43 anonim ***** válasza:
25%
#26 szteroidcell
2022. okt. 11. 01:25
 29/43 A kérdező kommentje:

27

Nyilván vannak szintek. Azt te sem tagadhatod, hogy minél rosszabb a genetikád annál kevesebb érdeklődést kapsz a nőktől. Minél több van egyszerre annál nagyobb igazság ez. Tehát ha egyszerre vagy vékony és alacsony és beesett arcú.

Ha “csak” alacsony vagy de emellett Tom Cruise fejed van és vastag a csontozatod akkor van esélyed néhány nőnél.

Stb.

2022. okt. 11. 08:39
 30/43 tamsin540 ***** válasza:
100%

#29 Okés, legyen igazad. Most megerősítést vársz? Más incelek együttérzését? Mégtöbb vinnyogást?

Rosszabbak az incel blackpill doomerek, mint a feminista picsák, komolyan mondom. :D

2022. okt. 11. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!