Önkéntes hajléktalanok! Ti hogyan közöltétek szüleitekkel az elképzelhetetlent?
Gondolom vagyunk egy páran aki a mentális betegségéből adódóan romantizálta a hajléktalanságot és visszautasított az életben minden "segítséget". Azt a mennyei szabadságot, ahol nem kell 9-5-ig dolgozni mint egy hörcsög a kerékben. Az egyszerűen megfizethetetlen.
Szóval aki önszántából lett hajléktalan, hogy közölte szüleivel, rokonaival és barátaival? Hogy közöltétek, hogy ti megtagadjátok a munkavállalást, megtagadjátok a pénz csinálást és a pénz orientált világban való részvételt? Főleg azon emberek válaszát várom akiknek nem igazán progresszívak a szülei, hanem visszamaradott, konzervatív gondolatok vezénylik. Egyszerűen sírvafakadnak nálam már csak a gondolattól, hogy tervezem otthagyni a mostani munkám. És még nem is tudják, hogy mi az igazi tervem...
"Akkor novemberben helyzetjelentés a Kanári szigetekről. Au revoir."
Pedig kíváncsi lennék arra a beszámolóra :D
Kíváncsi vagyok, tényleg kidobták-e, és azóta már nem akkora a szája a hajléktalansággal kapcsolatban (meg persze nincs nete sem), vagy csak hallgat, mert igazából soha nem is dobták ki, csak figyelmet akart :D
Meg ugyan már, mire eljut(ott volna) a reptérre több hetes hajléktalanság után, már nem fog úgy kinézni, hogy beengedjék, kérdés nélkül csak kidobják.
De mint kiderült, soha nem is volt repjegye amúgy sem.
Pénzem van, azzal nincs még baj. Kibírom vele pár hónapig. Aludni itt Pesten a parkokban, pikniknek álcázva. Nem keresnek, megmondták aki nem dolgozik az így jár.
* Hát sok sikert 🤗
* Ettél már ma? Hol tudsz aludni? Anyud nem keres még? Én azért biztos keresnélek most a helyében.
*
* * Igen, meg nem kell sokáig fagyoskodnom, másfél hét és megy a repülőm egy melegebb szigetre.
* *
* * * Végülis legalább Laurától megszabadultál, mondjuk ennek én is örülnék 😂
* * *
* * * * Jobban megéri, mint a heti 40 órás robotolás.
* * * *
* * * * * Ezek szerint nem éri meg, igaz?
* * * * *
* * * * * * Szar. Nem aludtam tegnap semmit csak napközben amikor kisütött a nap és volt kb 18 fok. Most sem igazán megy a dolog, éjjel-nappaliba kellett jönnöm melegedni.
* * * * * *
* * * * * * * Szia Martin!
* * * * * * *
* * * * * * * Mesélj, milyen kint?
Privijeink. Ezeket kb. egy hónapja írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!