Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám megsértet...

Mit tegyek, ha anyám megsértett és leordítanám legszívesebben a fejét?

Figyelt kérdés
Együtt mentünk kocsival, mert neki később kellett menni munkahelyére így nem kellett buszoznom. A kocsiban maradt egy csomag zokni, amit nekem vett. Mindegyik kisgyerekes volt. Mondtam neki már nem egyszer hogy nekem ne vegyen semmit ha nem vagyok ott, főleg ne kisgyerekes sz.rokat. De folyton veszi nekem az idiótábbnál idiótább pólókat, amibe még a szemetet se vinném ki (Sexy girl feliratos, aranyhajos, mini egeres, stb). Erre elkezdett velem ordibálni, hogy hálátlan dög vagyok, rohadjak meg, stb. És kitett a kocsiból, 20 percre a suli előtt, úgyhogy gyalogolhattam. Nagyon undorító dolgokat vágott a fejemhez. Hazajövök és ő játsza a sértődöttet meg apámnak se úgy adta elő a dolgokat.
2022. szept. 29. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
9es, a szülő törvényi kötelessége az, hogy az évszaknak megfelelő ruházatot biztosítsa. Ez lehet a turkálóból is. Arról nem szó l a törvény hogy a kis hercegnőnek nem tetszik amit kap. Ha válogatni akar, megkeresheti az árát
2022. szept. 29. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Nyugtass meg, hogy nincs gyereked, 11-es! Mondok egy számodra ismeretlen szót: szeretet. Keresd ki az értelmező szótárban.
2022. szept. 29. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
9-es, gratulálok ügyes vagy, jár a keksz! pár mondatból leszűrted hogy az anya nem szereti a gyermekét, csak mert nem olyan színű/ fazonú ruhát kapott, ami nem jön be neki. el nem tudom képzelni miféle szociológiai tanulmányok ismerete vezetett oda, hogy ebből ezt szűrd le! talán nem kellene a saját életedből meríteni. nem szoptatott anyukád, vagy nem vette meg e kedvenc csokidat? lépj túl rajta, és ne keress konfliktust ott ahol nincs más csak gyerekes duzzogás. agy nélkül született barátom, képzeld ilyenre is van példa :D
2022. szept. 29. 19:22
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
Köszi, anya, hogy vettél, de nem tetszik. Innentől szeretnék magam vásárolni, természetesen az árát is megkeresem
2022. szept. 29. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
14%

Ha az én kölyköm lennél és így beszélnél rólam, hogy "leordítanám a fejét", biztos, hogy mehetnél az intézetbe.

Azoknak a gyenge jellemeknek meg, akiknek a gyerek parancsol: a szeretetnek kölcsönösnek kell lennie. Plusz még a szülői tekintélyt is tisztelni kell.

Azért van van annyi életképtelen selejt mert a jellemgyenge szülők nem tanítják meg a kölykeiknek, hogy mi a tisztelet. Ezért állják meg a helyüket egy munkahelyen, ezért nem jönnek ki senkivel, ezért lesznek incellek/kurvåk.

2022. szept. 29. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha az én qrva anyám lennél, és ezek után még te pattognál nekem, úgy el vernélek, hogy a kórházban kötnél ki. A szülői tekintélyt nem kell tisztelni. Azt ki kell érdemelnie a szülőnek. Hozzászólásod alapján pedig világos, hogy a magadfajtáknak semmilyen tisztelet jár.

2022. szept. 30. 00:44
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Valahol igazad van, de túl idegbetegen fejezed ki magad. Én is voltam ilyen, belőlem is az a frusztráltság hozta ki, hogy dedósnak kezeltek, és hiába mondtam simán, hogy valamit nem szeretnék/nem tetszik, elengedték a fülük mellett. Mint ahogy neked is azt, hogy kinőttél már a rajzfilmfigurás cuccokból.

Akik azon az áldozaton lovagolnak, hogy az anya megvette a pénzéből a ruhát, azok mit gondolnak, mibe került volna hercegnős póló helyett valami egyszínűt leakasztani, vagy a cicás zokni helyett a szürkéért nyúlni? Vagy egyszínű zokni csak a Gucciban van? Mert én a kínaiban is százával találtam, olcsó volt.

Viszont arra rájöttem, hogy amikor egyszerűen mondtam a dolgokat, akkor sem voltam igazán kedves, mert csak odavetettem, hogy "nem kell", "nem tetszenek az ilyenek". Ehelyett sokkal jobb, ha előkaparsz magadból valami buddhai derűt, és elnéző szeretettel mondod, mikor meglátod a zoknikat, hogy "cicás? *elnéző mosoly* Jaj. *még szélesebb mosoly, kedves hang* Tudom, hogy vannak akik felnőttként is ilyeneket hordanak, de bocs, nekem nem az ízlésem, én úgy érzem magam benne, mintha ovisnak öltöztem volna. Jobb szeretem, ha nincsenek cicukák meg hasonlók a zoknimon :). Nem lehetne máskor sima szürkét? Vagy feketét? Légyszi."

Jobban szoktak hallgatni az ilyesmire. Megenyhülnek a kedvességtől.

2022. szept. 30. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:
97%
Anyaként nem értem,hogy ha már egyszer pénzt ad ki valaki bármire,miért nem olyasmire költ,aminek a megajándékozott is örül.Miért könnyebb Miki egeres zoknit venni,mint sima egyszínűt?Miért jobb a csillámpónis póló,mint egy vállalható?Itt anyuka akarja a saját kificamodott ízlését a kamasz gyerekére erőltetni, miközben a gyerek véleményét le*rja.
2022. szept. 30. 10:21
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
#19 Ha az én qurva anyám lennél, max. te nem kapnál enni. Addig vernélek, amíg nem adsz. A tiedet meg kicsavarnám a kezedből és máris lenne mit ennem.
2022. szept. 30. 12:21
 20/20 anonim ***** válasza:
96%
Uramisten, ez az oldal szörnyű. Rátok férne pár önismereti terápia, mert nincs veszve semmi. Alapoktól kéne a társadalmat megzabolázni. A kérdezőt nem szereti sajnos az anyukája, nem figyel rá, mert rá sem figyeltek. Nárcisztikus, kontrollmániás. Akik olyan hangnemben válaszoltak, ahogy, ők is ilyen családokból jönnek, nincs előttük empatikus, szeretetteljes családmodell, csak egy bábszínház. Ezt viszont nehéz annak felismerni, aki benne van. De van megoldás, van segítség.
2022. szept. 30. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!