A családban mindenért engem okolnak és zsarolnak, legszívesebben elmennék innen. Nincs szabad akaratom, úgy bánnak velem mint egy kutyával, nem akarok pszichopatizmusban élni. Magam alatt vagyok és tehetetlen, . Ti mit tennétek ilyenkor?
Elmennék!
Te miért vagy még mindig ott?
Képzeld, engem is, de azért maradok. Inkább bevallottam, hogy az elsô és a második világháború is miattam volt, meg a kôzelkeleti krízist és a migrációt is én okoztam.
Hát, pukkadjanak meg!
"Borzasztó látni, hogy mennyi ember nő fel bántalmazó családban."
Na, azért nem kell mindent elhinni, amit ide leírnak szegény elnyomott, bántalmazott kamaszok. :
Off: Emberek! Ne legyetek már ennyire rosszindulatúak, hogy minden csak kamaszhiszti. Képzeljétek, sokan tanulnak, dolgoznak, házasodnak, és vállalnak gyereket szülői nyomásra. Sőt, sok fiatal felnőttet még a szavazásban is a szülők befolyásolnak. Tapasztalatból mondom. Az én nagyszüleim azt mondogatták, hogy ha egy bizonyos pártra szavazunk, akkor nem kapunk Tőlük semmit. Semmi szín alatt nem szavaznék arra a pártra, de ez már egy másik kérdés, mert most már az a saját meggyőződésem is. Viszont voltak emberek, akik megpróbáltak erőszakosan meggyőzni, hogy arra a pártra szavazzak. Megmondtam, hogy ha Nekik az a jó, szavazzanak arra, de Engem nem fognak meggyőzni. Ha Engem, egy idegent, így megpróbálnak meggyőzni, képzelem, a saját családjukban milyen zsarnokok lehetnek ezek az emberek.
On: Kérdező: Ha elég idős vagy már, vállalj munkát, és ha 18 leszel, költözz el albérletbe. Ha egy ideig nem nézel a Szüleid felé, lesz idejük gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!