El akarok szökni otthonról. Hogyan tudnék új életet kezdeni 15 évesen?
Szörnyen hányatott életem van,amit itthon átélek az maga a földi pokol,de nem is szeretném ezt tovább részletezni,nem szeretném,ha nyávogós pics*nak tartanátok ti IS.
Nagyszüleim már meghaltak,egyetlen rokonról tudok,ő is külföldön él,ezért gondoltam,hogy most már a talpamra állok,és elszökök otthonról,új életet szeretnék kezdeni kudarcok nélkül.
Van 40000 Ft-om,ezt 5 év alatt gyűjtöttem össze,ebből még akár albérletet is tudnék költözni,ugye? Hallottam arról is,hogy a rendőrség visszavinne otthonra,de már megvan a tökéletes hely,egy viszonylag messzi megyében egy 500 lakosú kis faluba,egyszer voltam ott,ott nem hiszem,hogy egyhamar rám akadnának,azt meg úgy védeném ki,hogy az odafelé vezető úton ne kapjanak el,hogy itthon beadom,hogy valami program van az iskolában,ezzel előnyt nyerhetek.
15 évesen?
'Van 40000 Ft-om,ezt 5 év alatt gyűjtöttem össze,ebből még akár albérletet is tudnék költözni,ugye?"
Te most viccelsz? Ennyi pénz semmire sem elég.
1. Iskola köteles vagy.
2. Hivatalosan nem dolgozhatsz.
Mégis miből élnél?
2 Dolgot tehetsz.
1. Maradsz otthon, mig be nem töltöd a 18.-at. Utána odamész ahova akarsz.
2. Intézetbe kerülsz. Hidd el, otthon jobb.
Higgadj le és gondolkozz el egy kicsit.
Kislány! Te nagyon buta vagy (mondjuk úgy, hogy tájékozatlan), ha egyáltalán valódi a kérdés, amiben nem vagyok biztos. Ennyire nem lehetsz a valóságtól elrugaszkodva, hogy ne tudd, mennyit ér 40 ezer forint, a többi lehetetlenségről már nem is beszélve.
A problémádat fejtsd ki, azzal kell foglalkozni, nem nonszensz menekülésekkel.
Tudom, milyen. Én 14 évesen dobbantottam otthonról, szerencsére kollégiumba, de amúgy nem bírtam volna ki máshogy.. nem hiszem, hogy a válaszadók el tudnák képzelni, miken mentem át, fiúként.
40e forint nem elég. 15 éves lányként (?) ráadásul gyorsan átvernének, kicsalnák tőled. Durvább dolgokat nem is említenék. Ne szökj el! Te is próbáld meg a kolit, ha megoldható..
Kétlem, hohy ez egy valós kérdés. Ennyire senki nem lehet buta.
A 40000ftodat pillanatokon belül elveszi tőled az első tisztességtelen felnőtt,ha isten hátamögötti faluba mész kb. 2.héten
belül megerőszakol valaki, ha szerencséd van akkor rnnyivel megúszod. Ha nem akkor.meg is folytanak és egy árokban végzed. A tanáraidtól kérj segítséget. Próbálj kollégiumba menni. Vagy kérd a tanárodat, hogy forduljatok a gyámügyhöz. Ha valóban olyan borzasztó a helyzet. Bántalmaznak stb akkor kiemelnek a családból. Rosszabb esetben imtezetbe jobb esetben nevelőszülőkhöz kerülsz. Szerintem mindhárom verzió jobb mint megfojtva az árokban. 40000ft egy félcfizetés sincs....max. 4 éjszakát tudnál kifizetni belőle egy panzióban vagy hostelben. Ahol kiskorúként természetesen nem kapnál szobát. Munkát vállalni sem tudsz így pénzt keresni sem. Max utcalánynak mehetsz....de annál szerintem azért jobb otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!