El akarok szökni otthonról. Hogyan tudnék új életet kezdeni 15 évesen?
Szörnyen hányatott életem van,amit itthon átélek az maga a földi pokol,de nem is szeretném ezt tovább részletezni,nem szeretném,ha nyávogós pics*nak tartanátok ti IS.
Nagyszüleim már meghaltak,egyetlen rokonról tudok,ő is külföldön él,ezért gondoltam,hogy most már a talpamra állok,és elszökök otthonról,új életet szeretnék kezdeni kudarcok nélkül.
Van 40000 Ft-om,ezt 5 év alatt gyűjtöttem össze,ebből még akár albérletet is tudnék költözni,ugye? Hallottam arról is,hogy a rendőrség visszavinne otthonra,de már megvan a tökéletes hely,egy viszonylag messzi megyében egy 500 lakosú kis faluba,egyszer voltam ott,ott nem hiszem,hogy egyhamar rám akadnának,azt meg úgy védeném ki,hogy az odafelé vezető úton ne kapjanak el,hogy itthon beadom,hogy valami program van az iskolában,ezzel előnyt nyerhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!