Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarok szökni otthonról....

El akarok szökni otthonról. Hogyan tudnék új életet kezdeni 15 évesen?

Figyelt kérdés

Szörnyen hányatott életem van,amit itthon átélek az maga a földi pokol,de nem is szeretném ezt tovább részletezni,nem szeretném,ha nyávogós pics*nak tartanátok ti IS.

Nagyszüleim már meghaltak,egyetlen rokonról tudok,ő is külföldön él,ezért gondoltam,hogy most már a talpamra állok,és elszökök otthonról,új életet szeretnék kezdeni kudarcok nélkül.

Van 40000 Ft-om,ezt 5 év alatt gyűjtöttem össze,ebből még akár albérletet is tudnék költözni,ugye? Hallottam arról is,hogy a rendőrség visszavinne otthonra,de már megvan a tökéletes hely,egy viszonylag messzi megyében egy 500 lakosú kis faluba,egyszer voltam ott,ott nem hiszem,hogy egyhamar rám akadnának,azt meg úgy védeném ki,hogy az odafelé vezető úton ne kapjanak el,hogy itthon beadom,hogy valami program van az iskolában,ezzel előnyt nyerhetek.

2018. febr. 21. 22:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha igaz, ha nem, vannak ilyen gyereklányok.

Aztán valami "házibácsi" használgatja őket, 16 évesen szülnek, utána az utcán árulják magukat benarkózva.

Vagy:

Nyomtalanul eltűnnek és a szerveikkel gazdag valakik élnek tovább.

Nem tudom melyik a rosszabb a két lehetőség közül, de kb. ez a perspektíva.

2018. febr. 22. 00:45
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Hívd fel a NaNét és elmenekítenek.
2018. febr. 22. 05:29
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Albérletet nem adnak ki kiskorúnak. Valamint iskolába is kell járnod mert tanköteles vagy, ez így, kivitelezhetetlen. Jól írták, próbálj kollégiumba menni, vagy írj névtelen jelzést a családsegítőnek, ki kell menniük, és ha ők is gáznak érzik a helyzetet, elvisznek lakásotthonba.
2018. febr. 22. 06:41
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Nezd meg azt a sorozatot, hogy: The End Of The F***ing World. Szerintem roppant tanulsagos, es utana biztos elgondolkozol azon, hogy el akarsz-e szokni otthonrol. 15 evesen meg kis tudatlanka vagy, ne akard meg megtudni, hogy milyen mocskos ez a vilag.
2018. febr. 22. 07:56
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
12 a Nane legalább törödik az áldozatokkal ténylegesen,nem ugy miint akik mikor baj van elfordulnak inkább..
2018. febr. 22. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

A kis falus búvóhelyed most bukott el amikor feltetted ide a kérdésedet. Ha eltűnnél otthonról, akkor a rendőrség át fogja nézni a netes kommunikációdat. Hiába vagy itt névtelen, attól még nem bújtál el.

Mindenki csak eltanácsol, hogy ne tedd, én is ezt mondom, de próbáljuk meg ezt másképp.

Ha kibeszéled a problémádat azzal talán előrébb leszel. Van itt sok idősebb és talán a többiek nevében is beszélhetek, hogy segítünk, ha nagy a baj.

Tehát, sorold...

Mi a gond ?

Gábor voltam.

Téged hogy szólíthatlak ?

2018. febr. 23. 23:15
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Vedd úgy, hogy most mi lettünk az új családod. :)

Gábor

2018. febr. 23. 23:17
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Gábor! Szerintem ne akarj az új "családja" lenni egy kislánynak. 🙂 lehet, hogy jó szándék vezérel de nagyon betegen hangzik. Mondjuk több mint furcsa, hogy a kérdező nem is reagál....
2018. febr. 23. 23:23
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

Neked lehet, hogy betegen hangzik, de a kérdező bajban van, ez teljesen jól kiolvasható a segélykéréséből. Már sok minden végiggondolt, hogy miként tudna kilépni a szorult helyzetből és neki lehet, hogy segít ha van egy új "család".

Nézd végig a válaszokat. (Ne csináld, menj haza) ezzel mire fog menni ? A Te hozzászólásod sem segít neki.

2018. febr. 23. 23:35
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
Az én hozzászólásom a 10. volt és az segít "neki". Annak aki feltesz egy irreális tervről szóló kérdést és semmi reakciója sincs 3 napja. Kételkedem abban, hogy lenne kit megmenteni. A családja meg idegenként ne akarj lenni senkinek mert ez ijesztő.
2018. febr. 23. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!