Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim, nincs...

Nincsenek barátaim, nincs családom? Depressziós vagyok? Mit kene csináljak, néha legszívesebben meghalnék.

Figyelt kérdés
Nincsenek barátom mindenki aki volt csak érdekből foglalkozott velem, penz hátsó szándék..nincs családom anyukámnál és a mamam meghalt, senkim sincsen egyedul elek 19 éves létemre... néha legszivesebb meghalnek... mit tudnek csinalni hogy jobb legyen? Nem számíthatok senkire csak magamra

2018. febr. 5. 01:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
19/L
2018. febr. 5. 01:30
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Először is sajnálom! Sajnos a szeretteid nem tudod vissza hozni ..

Maganyos vagy . Hat ha Tebyleg egy baratod sincs , járj el szórakozóhelyre , színházba moziba , emberek köze . Lesz alkalmad bezselgetni . Aki kicsit szimpatikus vagy van valami okod a kezdj vele beszélgetni és Nemtudom ismerkedj. Akar csalodj oda hozzájuk . Egyszerűen ki kell szúrni hogy kik az igaz barataid . Tudod, inkább 1igazi mint sok hamis barat.

Ha szeretnel bezselgetni Irj provatot nyugodtan!❤

2018. febr. 5. 01:47
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Sajnálatos dolog ami veled történt ,de egyszer minden jóra fordul
2018. febr. 5. 01:51
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon átérzem amit írtál.sok szempontból hasonló helyzetben vagyok.ha gondolod írj priviben. 25/N
2018. febr. 5. 03:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnos sok embernek ismerős a helyzet. Èn pár ève minden nap nyugtatót szedtem, ha nem akkor vagdostam magamat, de mindig van kiút. Orvosi segítsèg nèlkül talpra álltam ès az ilyen csodát tesz. Ha sikerül úrrá lenned a szomorúságodon ès kipillantasz a világba lassan elkezdenek helyre jönni a dolgok. Amint pozitívabb leszel ès jobban megnyílsz a többj ember is nyitottabb lesz felèd, nagyon sokat számít a kisugárzás. Egyszer kell nagyon erősnek ès leszántnak lenned, ès elkezdenek helyrejönnk a dolgok. Ez az ero nem volt elèg ahhoz, hogy apum újra èlljen vagy a családom helyre jöjjön, de ahhoz elèh volt, hogy újra nevessek, legyenek barátaim ès remènykedve nèzzek a jövőbe.

Sok erőt ès kitartást kívánok.

2018. febr. 5. 03:50
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Meg olyan is van aki nem vagdossa és nem gyógyszerezi magát, mégis kibírja.
2018. febr. 5. 07:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban is már a bátyámra főztem 12 évesen, senkink nem volt ma már 43 vagyok..túléltem, nem jutott eszembe se vagdosni stb. magam lehet hozzáállás kérdése én abból építkeztem mindig ami van! Sokan vannak így látod, fel a fejjel!! Nekem pl.korán lett gyerekem talán valamiféle pótlék volt se anyám, most már tíz éve az egyszál apám sincs. Engem nagyim nevelt ő 13 éves koromban halt meg hirtelen máig nagyon hiányzik, de hidd el egy másik életedben majd jobbra fordul minden én ebben hiszek!
2018. febr. 5. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Márhogy nemám öngyilkos meg ilyen butaságok..legyél, hanem próbáld megélni nem véletlen vagy itt..!!!!! Éld az életet bátran, próbálkozz, nyiss! a világ felé: ismerkedj, járj társaságba /szakkör, hobbi, futás, mindegy!/ ne egyedül depizz....ez már jó hogy itt írsz!! Magától be fog indulni majd meglásd nem szabad ennyire nekikeseredni!! A háború után képzeld, nem volt kaja, a sima! reteklevelet ették amit a földből kapartak ki képzeld ha ők is öngyik lettek volna. Mondom azért mert nemrég vágtam le valakiről a kötelet nem szabad ilyet csinálni párszor ugyan nekem is megfordult a fejemben hogy jó lenne elmenni egy lakatlan szigetre egyedül, de valahogy mindig lesz kitartás még fiatal vagy előtted az Élet!! És sok szépet tartogat hidd el :) én sem hittem, akkor kaptam meg mikor nem is vártam!-szerelem.., stb. nem csak rossz van a világon nekem elhiheted megéltem már sok mindent általában a szerencse is melléd áll néha és megváltoztat mindent! Nehogy azt hidd csak a tiéd a felelősség mostanában divatos azt sulykolni hogy Te vagy a Zéleted felelőőőőőse blabla...de a Jóisten néha közbeszól és bizisten az sem véletlen igen fura "véletlenek" voltak az életemben, néha vargabetűt írtam le ugyan..., hidd el a Jóisten jól teremtett meg minket! Én szóltam.., UFF :D
2018. febr. 5. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=s562R_2AfYQ

1.20-nál Neked szól!! Aztán a többi is!! Hidd el én tudom miről beszélek /előző voltam/ :)

2018. febr. 5. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mindenképp elmennék egy pszichológushoz: elmondhatsz neki mindent őszintén, nem fog elítélni, és minden frusztrációt, fájdalmat, keserűséget kibeszélhetsz magadból.
2018. febr. 5. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!