A családom miért nem tudja elfogadni, hogy depressziós vagyok és nem lusta?
#1 megragadta a lényeget...
Miért könyveled el magadnak ?? Tudnál ezen változtatni...
Kérdező, mi lesz veled, ha felnőtt leszel, és a depressziód ellenére dolgozni kell járnod, mert a gyerekeknek enni kell, nevelni, a lakáshitelt fizetni, a háztartást vezetni?
Hidd el, másnak is vannak gondjai, csak másnak nincs annyi lehetősége az ösajnálatra, int nektek, gyerekeknek.
De ne aggódj, ha elmúlik a tinikor, kinövöd a világfájdalmat is.
A sokáig alvás segít fenntartani a depressziót.
Ha ráveszed magad, hogy felkelj és kimenj az utcára, csinálj valami értelmeset, ami örömet ad és leköt, az segít legjobban elmulasztani a depressziót.
A depressziós nem igy ir...
En mar csak tudom.
A depresszió betegség és ha a Kérdező pszichiáternél járt, aki ezt megállapította, akkor nyilvánvalóan nem sajnáltatja magát vagy panaszkodik.
Ajánlanék neked egy segítő füzetecskét, nekem hasonló helyzetben segített. Valami olyasmi a célja, hogy Új életritmussal a depresszió ellen. De privátban majd küldöm. Szerintem a legfontosabb, hogy mozgass meg minden követ, hogy jobb legyen. Tartsd be az orvos utasításait. Szerintem a túlzott alvás ront a helyzeten, igyekezz inkább időben lefeküdni este és normális időben felkelni reggel. Érdemes lenne csináltatni egy vérképet, mert nálam súlyos vashiány okozott depresszióhoz hasonló tüneteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!