A családom miért nem tudja elfogadni, hogy depressziós vagyok és nem lusta?
Figyelt kérdés
A családom állandóan piszkál, mert túl sokat alszom. Nem tudják megérteni, hogy azért alszom ennyit, mert nálam ezzel jár a depresszió. A legjobb az, hogy pszichiáter is azt mondta, hogy valóban ezzel járhat. Folyton azt hallgatom mennyire lusta vagyok, mert nem képesek tudomásul venni, hogy nem tehetek róla. Egész nap fáradt vagyok miattuk, mert amikor elalszom rögtön felkeltenék, mert elég a lustálkodásomból. Mit csináljak velük?2017. júl. 7. 12:23
21/22 anonim válasza:
Mert a családod keveri a lustaságot a depresszióval.
Amúgy pedig miközben a depis beteg keményen küzd a mindennapi feladatok ellátásában ez egy kívülállónak még így is lustaságnak tűnik.
Szerintem mondd meg nekik hogy törődjenek a saját dolgukkal és te is azt teszed. Ne hagyd magad csicskáztatni.
22/22 anonim válasza:
Itt mindenkit jól pofán kéne b*szni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!