Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám megsértet...

Mit tegyek, ha anyám megsértett és leordítanám legszívesebben a fejét?

Figyelt kérdés
Együtt mentünk kocsival, mert neki később kellett menni munkahelyére így nem kellett buszoznom. A kocsiban maradt egy csomag zokni, amit nekem vett. Mindegyik kisgyerekes volt. Mondtam neki már nem egyszer hogy nekem ne vegyen semmit ha nem vagyok ott, főleg ne kisgyerekes sz.rokat. De folyton veszi nekem az idiótábbnál idiótább pólókat, amibe még a szemetet se vinném ki (Sexy girl feliratos, aranyhajos, mini egeres, stb). Erre elkezdett velem ordibálni, hogy hálátlan dög vagyok, rohadjak meg, stb. És kitett a kocsiból, 20 percre a suli előtt, úgyhogy gyalogolhattam. Nagyon undorító dolgokat vágott a fejemhez. Hazajövök és ő játsza a sértődöttet meg apámnak se úgy adta elő a dolgokat.
2022. szept. 29. 17:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Ne tegyél semmit, éretlen sértődős gyerekként viselkedik, nem felnőttként. Menj be a szobádba, tarts te is mosolyszünetet. Várd meg, amíg ő unja meg.
2022. szept. 29. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
65%

Hány éves vagy?

ha 10 akkor még megértem anyudat, de tényleg fura ahogy viselkedik, ha 18 akkor meg elég gáz amit művel. Mintha szándékos lenne. direkt vesz neked ilyen sz*rokat, hogy érzelmielg zsarolhasson, kevés sikerrel.

2022. szept. 29. 17:55
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Számolj el 10 ig és nyugi, ha elsőre nem sikerül akkor megitn 10 ig és így tovább, sokkal jobb mint vitázni.
2022. szept. 29. 18:09
 4/20 anonim válasza:
54%

En orulnek, ha lenne anyukam vagyis lett volna; aki vett volna nekem cuccokat. Fogadd el szepen és otthonra elhordod. Otthon Csak nem nezi senki, hogy epp miben vagy.

Szeresd az anyukadat es inkabb probald megerteni miert duhos, mert lehet ,amikor erre rajosz mar keso lesz. :(

2022. szept. 29. 18:14
 5/20 anonim ***** válasza:
47%
Megmondod hogy ezentúl nem kell vennie semmit, mert elmész dolgozni és magadnak fogod venni a dolgaidat.
2022. szept. 29. 18:24
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
talán most úgy érzed van okod anyádra dühösnek lenni, de hidd el ezek annyira piti dolgok... persze most fiatal vagy, úgy érzed anyád ízlése a ruhák terén merénylet a jó ízlés ellen, de egyszer majd értékeled ezt a gesztust, vagy bármit amit érted tesz. igaza van a 4-es válaszolónak, hord otthon ha nem tetszik. és szeresd anyád, mert óriási mérhetetlen a hiánya.
2022. szept. 29. 18:27
 7/20 anonim ***** válasza:
47%
*hordd
2022. szept. 29. 18:28
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Ja, örüljön neki. Elhordja mindennek, azt mondja a gyerekének hogy rohadjon meg. Ez aztán a minta anya. Én tuti hiányolnám ha nem lenne
2022. szept. 29. 18:49
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

Az az apróság nem zavarja a pátosztól csöpögő 4-est és 6-ost, hogy pont az anyja nem szereti őt, az esetben ugyanis figyelembe venné az igényeit és nem mártírkodva hősködne?

Nem a gyerek dolga, hogy megértse az anyját, főleg ha az anyja nyílt beszéd helyett drámázik, hanem az anya dolga, hogy ne tegyen szándékosan keresztbe a gyerekének. Ilyen esetben nincs ok a hálára, a ruhavásárlás sajna, a szülő törvényi kötelessége, nem áldozat! És nem, 5-ös, nem kell elmennie a gyereknek pénzért dolgozni, mivel még tanul. Az a munkája!

2022. szept. 29. 18:51
 10/20 anonim ***** válasza:
59%
Egyszerű, vegyél neki te is olyan dolgokat, amitől sikítófrászt kap, és ha nem hordja/használja, sértődj meg, és a fészbúkra is írd ki, hogy milyen hálátlan.
2022. szept. 29. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!