Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha gyűlölöm...

Szerintetek gáz ha gyűlölöm "apámat" és legszívesebben el költöznék, de nem tehetem mert még nem vagyok annyi éves??

Figyelt kérdés
Van 2 bátyám ahogy én sem úgy ők sem nevezik az "apjuknak" azt a khm....-t. Igaz ők már simán el költözhetnének de nem teszik anya miatt....Nem tudom miért pedig jobb lenne ha anya én és a 2 tesóm külön laknánk. Szerintetek mit csináljak?? (Bocsánat a helyes írás miatt)
2020. jún. 8. 00:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
miért utálod? Előzmény esetleg?
2020. jún. 8. 00:20
 2/18 A kérdező kommentje:
"Apám" szereti az alkoholt (remélem nem kell ki írnom) és ezért állandóan veszekszenek anyával mert mindenbe belekötni. Nem tetszik neki semmi sem, éjjel nappal ez megy....jah és azt majdnem ki felejtettem hogy még az utcán is veszekszenek és a suliban is (amikor még nem digitális oktatás volt) csak azt hallgattam az angol tanáromtól hogy mit csinált/mondott meg hogy igaz-e. Remélem érthető
2020. jún. 8. 00:35
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Ezer százalék hogy én is szívesen elmennék a helyedben azonnal, ahogy lehet.

Persze nem akárhova, nem akárkivel, és nem meggondatlanuk, az elemeknek nem kéne kiszolgáltatott lenni, és legfőképp legyen szakmád, végzettséged, amely alapján tudsz követelni az "élettől"(nem éhbér fizetést).

Sok sikert kívánok, és kitartást, nem lehet nektek könnyű így. Tartsatok össze ti a részeg apátok ellen, vagy esetleg győzzétek meg hogy menjen el elvonóra, hasonlóra, vagy egyszerűen a lapos üveg letesz.(Ha az ő fizetése nélkül meg lennétek, akkor mondom,hogy ágyő neki,ha végleg nem bírnátok, tehát már a határokat súrolja. Egyébként vigyázzatok, ne csinaljatok semmi elhamarkodottat.)

Erőt és egészséget nektek!

2020. jún. 8. 01:15
 4/18 anonim ***** válasza:
9%

"Apád" súlyos depresszióban szenvedhet. Ennek oka a szervezet vitaminhiánya, nyomelem ellátottságának zavara.

El kellene juttatni a névtelen alkoholistákhoz. (Valamelyik szeretetszolgálat foglalkozik ezzel - ha jól emlékszem, a Magyar Máltaiak.)

Be kellene láttatni Vele, hogy BETEG, FÜGGŐSÉGBEN szenved. Addiktológus szakorvossal kellene konzultálni a legelső körben a változás elkezdéséhez.

Neurológus (ideggyógyász) is szóba jöhet - DE KERÜLD A PSZICHIÁTEREK TÖBBSÉGÉT!!! Felesleges "gyógyszerek" nagyon sokat tudnak ártani, AKÁR BELE IS HALHAT a félrekezelésekbe.

Leépülés és végül halál. Nem egy ilyen esetről tudok. (Hadd ne írjam meg nyilvánosan, hogy milyen kemény véleményem van...)

2020. jún. 8. 06:12
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

Gyámügy elvisz, ha embertelen a környezet, csak nevelőben nem. Feltétlen jobb.

15 évesen már nyáron dolgozhatsz. [link]

Én ezt ki is használtam anno, Sőt! Már 6.ba is melóztam nyáron (feketén). Aztán mire végeztem a közép sulival volt 10 havi lakbérre való spórolt pénzem. Úgy elhúztam mint a vadlibák.

Hazaltam takarítással, szervizben dolgoztam (ma már ez utóbbi nem igazán működik a szabályozások miatt), építkezésen segédkeztem.

Ez csak egy ötlet, nem feltétlen jó. De lehet előre tervezni, már fiatalon is.

Másik lehetőség, ami működik, ha él a nagyi, hogy hozzá költözz.

2020. jún. 8. 06:23
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
(és tanulj nyelveket! Külföldön könnyebb felzárkózni, miután ennek a korának vége. Anglia már sírja vissza a migriket, mert nincs, aki dolgozzon)
2020. jún. 8. 06:24
 7/18 Lena7 ***** válasza:
51%

Nálunk is ugyan ez a helyzet.

Amit tudok tanácsolni:

-Tanulj! ,hogy rendes munkád legyen és eltud tartani magad

-Ha nagyon rossz otthon a helyzet és már nem birod ,akkor kérd meg a szüleidet ,hogy engedjék meg ,hogy koliba menj

-Menj diákmunkára ,hogy minél több pénz összetudj szedni

Kitartást!

2020. jún. 8. 07:12
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, de öcsike! Ha elköltözöl, ott nem lenne ám finom meleg étel minden este. Meg saját szoba, meg internet, meg ki tudja még mi. Meg miből fizetnéd a rezsit, víz, villany, stb?

Gondolom ha apád beleköt mindenbe, akkor anyád se lehet túl dolgos, házias. Ha anyáddal költöznél el, megenne a kosz, meg a nyomor titeket.

2020. jún. 8. 08:42
 9/18 anonim ***** válasza:
2%

Köszönd meg, hogy eltart és van hol laknod!

Ugyan hová és miből költöznél el? Vagy te is diákmunkából keresel havi 800-at, mint itt a sok hazudozó?

2020. jún. 8. 08:52
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Ezen a helyzeten az édesanyádnak kellene változtatni. Beszéld meg vele, hogy így érzel.
2020. jún. 8. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!