Szerintetek gáz ha gyűlölöm "apámat" és legszívesebben el költöznék, de nem tehetem mert még nem vagyok annyi éves??
A 12-esnek ebben igaza van, ezért lenne jó tudni, mert lehet, hogy nem is csak apuci hibás a kialakult helyzet miatt.
Jobb lenne, ha teljes képet kapnánk az egészről, mert addig ez csak teória.
Köszönöm mindenkinek akik írtak!!
Nincs is állása anyának meg van (hivatalnál dolgozik ha érdekel valakit) a 2 tesóm tart el bennünket. Nem egyszer volt már kórházban mert nem evett és nem is ivott.
Anya valami véget nem akar ellene tenni semmit. Pedig!! A tesoimék már meg kérdezték tőle hogy mi lenne ha csak 4-esben laknánk. De semmi. Én előttem nem nagyon beszélnek ilyen "komoly" témákról pedig nem vagyok már olyan kicsi hogy ne tudjam villát nem szúrunk konektorba!!
De mindegy már meg tanultam hogy ha valamitől nem akarnak beszélni akkor ne erőtesem mert ha akarják el mondják.
Van pénzem sporoltam de nem elég. És!! Mielőtt valaki jönne ilyenekkel hogy "biztos van Xbox-d" meg ilyen, vagy csak hogy hazudok, annak üzenem azt hogy legyen egyszer ilyen családban nőjön fel ilyen "apával" és meg tudja hogy ez nem éppen az a liliomos helyzet, hogy az iskolában amikor kérdezik angolon (vagy valamilyen órán) hogy mit dolgoznak a szüleid, vagy hogy miket csináltunk, hová mentünk nyaralni stb.... Te pedig ott hallgatod hogy az osztálytársaid hol voltak a szüleikkel vagy miket csináltak együtt....Te meg abban a pillanatban rohannál ki a világból. Vagy csak el kezdesz gondolkodni azon hogy neked miért és a sors jutott....
Nagyszüleim nincsenek már sajnos.
Ha valakit érdekelne lány vagyok.
Tényleg nagyon köszönöm azoknak akik írtak és segítettek!! Köszönöm hogy legalább vannak ilyen emberek akik segítenek!! Nagyon nagyon nagyon köszönöm!!
Szóval akkor az a bajod, hogy nem tudsz villogni az osztálytársak előtt, hogy milyen jómódúak vagytok, hova jártok nyaralni stb. stb.
Zabálnivalód van? Fedél van a fejed felett? Akkor meg ne rinyálj, mert vannak sokan, akik még nálad is rosszabb helyzetben vannak.
Egyébként meg mi az hogy anyád dolgozik, de mégis a 2 tesód tart el titeket? Ezt nem értem. Most akkor dolgozik, vagy nem?
17.-nek.
Gondolom neki "menő" apu kell. Topmanager, aki nyaralni viszi, főorvos, aki egy ISTEN, a kisvárosban, vagy hasonló.
Fater helyében én is innék, 3 ilyen gyerekkel, és egy önellátásra képtelen nővel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!