Melyik országba költöznétek el legszivesebben Európában? És miért?
Spanyolország déli, tengerparti része.
Olaszország: Amalfi, Positano.
Most Németországban élek és minden szuper kivéve az idöjárás. Habár idén nyáron extrém meleg volt. De hiányzik ahol élünk a víz vagy tenger is.
Ahol eltudnám képzelni Teneriffe. Tavaly ott nyaraltunk és a klímáját pont nekem találták ki. Mindenhol tenger van azt is imádtam.
De megélhetésileg, egészségügy, iskolák stb... Németország nagyon szuper!!!
Olaszország, mert régi álmom egy Toszkán villában élni, kilátással az olajbogyókra.
Görögország, mert sokszor voltam ott nyaralni, és az ország is gyönyörű, de nagyon bejön a helyiek laza mentalitása.
Barcelona, mert számomra az a tökéletes város. A nyüzsgő nagyváros találkozik a tengerparttal, az idő is jó, és még Barcás is vagyok. :D
Illetve Bécs, mert egyszerűen imádom, nem tudom megunni, a kedvenc városom. Nagyon gyönyörűnek tartom, imádok ott sétálgatni, kávézni, gyönyörködni a kilátásban, mert bármerre nézel, mindenhol van valami szép.
Meg sokszor szoktam mondani ismerőseimnek, hogy annyira imádom Budapestet, hogyha nem itt élnék alapból, hanem külföldi lennék, tuti ideköltöznék, annyira szép.
Finnország.
Dolgoztam ott 4 hetet, nagyon jó helynek tűnik.
Na meg nincs olyan meleg, gyűlölöm a meleget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!