Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ha a gyereketek...

Szülők! Ha a gyereketek előléptetést/fizetés emelést kap, akkor minden esetben örültök a sikerének? Úgy érzem, az enyémek mintha féltékenyek lennének.

Figyelt kérdés

Sikerült munkahelyet váltani nemrég és az új fizetésem harmadával több lett, mint az előző. Örömmel újságoltam nekik, hogy milyen jó ajánlatot kaptam, de csak annyit mondtak, hogy "örülünk, hogy neked bejött az élet".

Igaz, nekik anyagi gondjaik vannak régóta, de ha kérnének pénzt én adnék.

2022. szept. 28. 11:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
84%

17 de értem mit irtal csak nem értek vele egyet.

"Én szeretek, szeretnék mindig nagy örömöt okozni a családomnak akár erőn felül is, még ha nem is ez a legjobb hozzáállás, de ilyen vagyok." Nem kell túltolni az ajandekozast , en sem orulnek ha anyam megrokkanna benne, nem esne jól az ajándék, inkább költse magara.nekem az nagyobb öröm

2022. szept. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!