Akik foglalkoztak már politikával: mennyit lehet keresni vele?
Egy ideje befolgozom egy pártnak külsősként, alkalmi feladatokban segédkezem, a fizetésem minimálbér (kb. 100 ezer). Most, a választásokra ráfordulva sokkal komolyabb koordinátori feladattal bíznának meg, így a felelősség és a munka mennyisége sokszorosára nő. Fizetésemelésről szó sem esik, hiába hoztam fel.
Azokhoz fordulnék, akik foglalkoztak már hasonlóval: jól érzem, hogy le vagyok húzva?
"jól érzem, hogy le vagyok húzva?"
Jól érzed, főleg ha még rád is adnak egy pártegyenpólót hogy azzal díszelegj. Nézz bele a tükörbe hátha meglátod a szamarat.
Pl ha sokat élteted a fideszt, kaphatsz krumplit.
De a stop bohockodós aláírásgyűjtéssel 1200/óra igaz feketén mint kiderült :)
Jelen magyarországi helyzetbe néhány dolgot érdemes megkülönböztetni.
1. Ha a Fidesznek dolgozol, akkor két eset van. Vagy robotmunkára vagy képes, ez esetben nem számítasz. Néha odavetnek valamit, mint a kutyának, de ennyi. Ha van annyi eszed, hogy tudod, hogyan kell ügyesen lopni, akkor két következmény lesz: egyfelől lopsz magadnak eleged, másfelől lopsz a gazdádnak sokkal többet, akkor egy idő után felismer.
2. Ha az ellenzéknek dolgozol, akkor nem a pénz motivál, hanem az, hogy végre emberként élj. Ezért - mint láthattad - százezrek voltak hajlandók jó sok időt és energiát áldozni önként és ingyen. Az ellenzéknek ugyanis zömében nincs pénze, mert így működik a jelenlegi párttörvény.
3. Ha jelentéktelen, az emberek felé nevesincs pártoknak dolgozol, akkor szintén semmi, mert ők a túlélésért, azért, hogy észrevegyék őket, küzdenek.
4. Majd ha a jelen magyar helyzethez képest normális, mondjuk európai helyzet lesz itt, akkor lesznek új szabályok is. Például a megtermelt értékkel arányosan keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!