A szüleim erőszakosan etetnek engem akkor is amikor nem vagyok éhes. Ha nem eszem meg, akkor meg ordibálnak velem. Mit tegyek?
Reggelire mindig mást, de a legtöbbször szendvicset, tízóraira is viszek 2-3at+ müzliszeletet, ebédre meleg kaját, ami van a
vagy valamilyen gyümölcsöt (legtöbbször alma/banán/füge) aztán ebédre a menzakaját de ezt mostanában hazaviszem, mert rövidek a szünetek, utána itthon megeszem utána megint ennem kell meleg kaját hogy hízzak. Az uzsonna nagyon változatos szokott lenni nálam, mindig más, vacsorára is ennem kell vagy a maradék meleg kaját amit tényleg nem bírtam megenni, vagy 3 zsemlét vagy kiflit vagy ami van mindenféle feltéttel.
42 kiló rettentően kevés, úgyhogy megértem, hogy miért féltenek és akarnak etetni.
Menjetek el kivizsgálásra, mert ez felszívódási zavar is lehet (nálam a cöliákia okozott ilyet).
Mióta diétázom, híztam 10+ kilót, és végre nem úgy nézek ki, mint akit a sírból szalasztottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!