A szüleim erőszakosan etetnek engem akkor is amikor nem vagyok éhes. Ha nem eszem meg, akkor meg ordibálnak velem. Mit tegyek?
Mi bajuk van pontosan?
Mitől félsz, ha nemet mondasz, mert nem vagy éhes?
Hogy ordibálnak? Az már az ő problémájuk, nekik kell megdolgozni ezzel.
1. Milyen magas és hány kg vagy? (Mert esetleg lehet igazuk is, hogy túl sovány vagy)
2. Hogy tudnak etetni? lefognak és beléd tömik a kaját vagy hogy?
Ha úgy van, ahogy leírod, akkor erősnek kell maradnod, nem szabad, hogy az étellel való kapcsolatodat tönkretegyék, és a későbbiekben evészavarban jelentkezzék ez. Tapasztalatom alapján az érvelés kuka, a durva szavak is arra jók, hogy ideiglenesen békén hagyjanak.
Készülj fel az ilyen helyzetekre, hogy hogyan maradj nyugodt, ne akadj ki, és persze ne engedj. Mond el mindig ugyanazt, pl. hogy "nekem ennyi esett jól, többet nem eszem".
Bármennyit eszek, nem hízok. Olyan nincs.
Ha kalóriatöbbletben vagy, ÉS nincs felszívódási zavarod, hízni fogsz. Pont.
Nyilván nem eszel eleget, vagy túl alacsony a testsúlyod.
"Nyilván nem eszel eleget, vagy túl alacsony a testsúlyod."
Nem véletlenül kerüli a válaszolást a súlyára vonatkozó kérdésekre!
Szerintem meg azért nem válaszol, mert a) nem gyakorin éli az életét b) nem akar a súlyára megjegyzéseket.
Nekem egyszer volt egy nagyon hasonló kérdésem. Amíg nem írtam ki a súlyom, csak annyit, hogy 15 kilót fogytan, addig belém akarták dumálni minden áron, hogy betegesen sovány vagyok biztosan. Amikor meg megírtam, hogy amúgy fogyás után vagyok 95 kiló a 176 centihez onnan meg abból állt a kommentszekció, hogy dagadt vagyok, undorító. MINDKÉT RÉSZE TELJESEN USELESS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!