Miért hazudik rólam az Édesanyám, miért fog rám olyan dolgokat, amiket nem mondtam?
Figyelt kérdés
Sajnos már sokadik esetben történt az, hogy Édesanyám olyat mond másoknak, amiket én nem mondtam. Lényegében rám fogja a dolgokat. Pl: vmelyik héten apu kérdezte tőle, hogy kell-e szilva elrakni lekvárnak, mert akkor vesz. Azt mondta, igen kell. Jelen voltam hallottam. Két nap mulva jön a szomszédasszony neki meg a fülem hallatára azt mondta, hogy én akartam hogy legyen lekvár elrakva! Holott nem is szeretem a lekvárt. Másik eset: apukám mondja hogy miattam vett xyz márkajú vajat, mert anyu mondta hogy nekem az kell. Én ilyet sosem mondtam. Rengeteg ilyen dolog van, amit hazuduk rólam, hogy én mondtam, vagy rám hivatozik. Már többször megkértem hogy ne hazudozzon rólam, ne fogjon rám dolgokat, ne hivatkozzon rám, de újra és újra megteszi, és a vége mindig az, hogy ő sértődik be, hogy jó, akkor ezentúl semmit nem fog mondani. Nagyon rosszul esik hogy hazudik rólam, rám fog dolgokat másoknak hogy én mondtam, nekem kell, vagy rám hivatkozik. Miért teszi ezt?2022. szept. 20. 18:13
1/20 anonim válasza:
Velem is ezt csinálja, elmebeteg, nem tudom miért, talán mert nem meri felvállalni a gondolatait, és rá kell fogni valakire
2/20 A kérdező kommentje:
Engem leginkább az bánt, hogy folyton megteszi, annak ellenére, hogy már kértem ne tegye, ne hazudjon rólam, hogy mondtam kértem valamit, amit nem. És újra megteszi.
2022. szept. 20. 18:17
3/20 anonim válasza:
Hány éves? Idős? Nekem az idős demens apám viselkedik így.
4/20 A kérdező kommentje:
70 feletti, de mindig ilyen volt. Csak most már kezdem unni, hogy kb el kellene fogadnom a hazugságot, legyintenem kellene rá, immunisnak kellene lennem rá. Nem tudok és nem is akarok az lenni a hazugságra. Sem az övére, sem máséra. Altalánossagban nem tűröm a hazugságot.
2022. szept. 20. 18:26
5/20 anonim válasza:
A demens öreg nénik csináljak ezt.
Nagyanyám dettó
Hát most mit csinálsz vele?
Agyon nem csaphatod ;D
Valahogy zárkózz el.Minimalizad a kapcsolatot vele, apukádnak meg mond meg h anyud össze vissza hazudozik és ne hallgasson rá,ennyi.
6/20 A kérdező kommentje:
Ez nem demencia! Nem nem emlekszik hanem szándékosan fog rám dolgokat.
2022. szept. 20. 18:30
7/20 anonim válasza:
de azért "Édesanyám", nem anyu vagy anya vagy mutti
8/20 A kérdező kommentje:
Igen Édesanyámnak hívom, de ez neked miért gond?
2022. szept. 20. 18:37
9/20 anonim válasza:
Kezdődő demencia, hidd el. Apám is így kezdte, most már olyan szinten van, hogy olyanokkal is megvádolt hogy loptam, hazudok. Amiről te írsz az az Alzheimer kór, ők felejtenek el dolgokat.
10/20 A kérdező kommentje:
Ez nem Alzheimer kór! Mondom nem elfelejt dolgokat, hanem direkt mondja! Mindig ilyen volt!
2022. szept. 20. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!