Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire hátrány ez a körülmén...

Mennyire hátrány ez a körülmény egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Lányom apjatól elválltam, mert voltak olyna ügyei, mait én mar nem tudtam tolerálni, fekete ügyek, persze pénz volt, de nekem ez igy sok volt. Én is jól élek én is megadok mindent a gyereknek. Van egy 15 éves lányunk. Az apja menő vállalkozó. Szórakozóhelye van, folyton buliznak, isznak és ha ott van a lányom akko nagyon elevzi és napokig bezsel roloa h milyen jó az apjánál lenni. Nagyon felidegesitett az apja, mert az apjának valami mű szőke buta baratnője van jelenleg és a gyereknek adta a csaj az iphone 13-at, hogy neki már 14 kell, mert most az a legujabb, az apja meg hagyta, holott megbezseluk, hogy 5-ös évvégi bizonyitvany ára az uj telefon. Apjának Mercije meg porschéje van, szaguldozik ossze-vissza, folyton buliznak, lányomnak meg ez az élet nagyon tetszik. Félek, hogy rossz példat lát az apjától.

Vélemények?

#Apja, lány, 15 éves
2022. szept. 15. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Max ha véletlen elzárják a pénzcsapot akkor bajban lesz.
2022. szept. 16. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hátrány.Az ilyen "particsődörök" sosem mutatnak jó példát, főleg nem egy 15 éves lánynak. Szóval nincsen könnyű dolgod, a lányodból valószínűleg egy beképzelt kiélt bula lesz 25 éves korára. Sad stroy, de nem mindenki élhet normálisan különben szétesik a rendszer.
2022. szept. 17. 15:58
 13/19 A kérdező kommentje:
12. Pont ettől felek, hogy mindenki ezeken a bulikon vagy influencer, vagy valami ilyen nagy valaki, akik nem igazán csinálnak fizikai munkát, ami persze nem baj, de teljesen eltorzítják a kepet az életről. Az apjanak olyan kapcsolatai vannak, hogy gyakorlatilag szinte heti 3-4x is lehet vele a gyerek ha akar. Tiltani nem akarom, nem is tudom,de ezek a bulik nem tetszenek, persze a gyerek élvezi , meg ezt a társaságot is, folyton idevagja, hogy jobbak , mint az én baratnőim :/
2022. szept. 17. 21:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a. Válaszokat
2022. szept. 17. 21:42
 15/19 BlackSword ***** válasza:
100%
Egyszerű... elmondod neki a te életfilozófiádat az összes előnyével, hátrányával, és az apjáét is ugyanúgy... ha eddig jó példát mutattál, akkor nagy gebasz lehet... csak legyél őszinte... nyugodtan elmesélheted a ti kapcsolatotokat is neki az összes fázisával... ha van egy kis önérzet benne, akkor valószínűleg ugyanazokat a következtetéseket vonja majd le, mint amit Te is...
2022. szept. 18. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

"12. Pont ettől felek, hogy mindenki ezeken a bulikon vagy influencer, vagy valami ilyen nagy valaki, akik nem igazán csinálnak fizikai munkát, ami persze nem baj, de teljesen eltorzítják a kepet az életről. Az apjanak olyan kapcsolatai vannak, hogy gyakorlatilag szinte heti 3-4x is lehet vele a gyerek ha akar. Tiltani nem akarom, nem is tudom,de ezek a bulik nem tetszenek, persze a gyerek élvezi , meg ezt a társaságot is, folyton idevagja, hogy jobbak , mint az én baratnőim :/"

Pedig te vagy az anya, jogilag sokkal erősebb vagy az apánál, és ha vannak bizonyítékaid arra, hogy az exed egy szélhámos, akkor igenis lépni kéne. Mondjuk a NAV-ot rázúdítani, ott kiderülnek a zűrös ügyei, esetleg irány a böri és így megszabadíthatod a lányodat ettől az idióta élvhajhásztól. Onnantól pedig muszáj átmenned egy banyatigrisbe, hogy a lányod tiszteljen.

2022. szept. 18. 20:05
 17/19 A kérdező kommentje:
16 Ezegyertelmu, de ilyen lépéseket nem akarok tenni. Szüksége van az apjára
2022. szept. 18. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az apjára, vagy egy idiótára? Ez esetben az exed inkább az utóbbi. Sz@rd le. Nem lesz része az életének az "apja" aki mindenféle bulikba elviszi ki tudja kik közé....ez aztán a szülői felelősségvállalás. Ha pedig nem vesz részt az életében az apja.. és aztán? Inkább szenvedjen egy évig az apja hiányától, minthogy egy egész életre megnyomorodjon. Majd segítesz neki kiheverni.
2022. szept. 18. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Basszus kérdező a lányodról van szó. A vele egykorú lányok, akik ilyen olyan buliba eljárkálnak szerinted mennyire "tiszták"? Egy jó részük prostituált. Ne legyél hülye. Jelentsd fel az exedet.
2022. szept. 18. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!