Örülnél neki, ha az első unokád ilyen körülmények közé születne?
Nem örülnék, de megtartanám magamnak a véleményem . Felnőtt ember a lányod, úgy és olyan körülmények között neveli a gyerekét (természetesen amíg biztosít mindent,ami szükséges a gyereknek, nem putriban élésre gondolok) ahogy akarja.
Nekem főleg a valláskárosultsággal lenne gondom, de mint említettem ez az én egyéni problémám lenne..
Nem értem, kedves kérdező! Mi ezzel a probléma?!
ÉN ÖRÜLNÉK!
Az unokádat szerető, nagy család veszi körül, ahol egymást valószínűleg segítik és támogatják.
Most az jobb lenne, ha egy albérleti lyukban nyomorogna az unokád, miközben a vejed non-stop melózik, otthon sincs és a lányod meg megszakad s megbolondul egyedül a babával?!
Régen más családoknál is az volt a szokás, hogy több generáció élt együtt, (nálunk is) és sokkal jobb volt, mint ez a mai széttagoltság a fene nagy függetlenségre, önállóságra hivatkozva! Ott a nagyszülők, dédik is még mind hasznosnak érezték magukat, tudtak vigyázni a kicsikre és őket is tudták segíteni, ha betegek, nagyon öregek voltak már és mindenki együtt volt, megtanultak alkalmazkodni egymáshoz és megtanultak együtt élni!
Szóval az unokád szerintem csak jót tanulhat, mivel jó példával járnak előtte és sokkal könnyebb lesz majd neki a beilleszkedés máshová is, hiszen megtanulja, hogy mások is léteznek és nem csak ő, csak ő, csak ő!
Mert te meg aztán pont olyannak tűnsz, aki mellett szabad lehet bárki...
Egy ellenkező véleményt nem tudsz elfogadni, beleugatsz más életébe, és ők a rosszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!