Örülnél neki, ha az első unokád ilyen körülmények közé születne?
"Az én unokám majd januárban fog megszületni:-)"
:)))
Ne féltsd őt az olaszoktól!
Aki szerint 12 hetes korig lehet elvetetni, téved... A gyereket elveszik később is, ha az anya életét veszélyezteti. Vagy ha beteg lesz.
Sőt egy ismerősök négy hónapos vagy öt hónapos volt, mikor megindították nála a szülést, ugyanis a gyerek nagyon betegen szülei volna, nem tartották meg, az orvosok sem javasolták, így maradt ez a megoldás.
62, senki nem a különleges esetekről beszélt, mikor beteg a magzat...
Értő olvasás, tudod.
Ha odamész négy vagy öt hónapos terhesen hogy vetessék el mert nem akarod, nem fogják. Csak azért mert nem akarod, 12 hetes korig teheted meg.
Azt írtad, hogy "Aki szerint 12 hetes korig lehet elvetetni, téved..."
Nem, nem téved, hanem pontosan tudja az érvényben lévő jogszabályokat. Még egyszer mondom, senki nem beszélt beteg magzatról, nem ez volt a téma.
Hanem az, hogy az abortusz erkölcstelen vagy sem. Nyilván mindenki tisztában van vele hogy más ha beteg a magzat, meg megint más ha egyszerűen csak nem kell az anyjának.
Kérdező, nem tudom kire értetted, ha rám, akkor jobb ha tudod hogy abortuszpárti vagyok és hogy amikor néhány oldallal korábban mindenki téged szidott, én voltam az egyetlen aki melléd állt.
Attól még tény hogy Magyarországon egészséges magzatot 12 hetes korig lehet elvetetni 🤷♀️
Mindenesetre én kiszálltam, már így is lejjebb süllyedtem mint amennyire szerettem volna.
További kellemes parttalan vitát mindenkinek.
Igazad van kérdező, azzal a válaszadóval ne is törődj.
Figyelj, téged tiltanak tőle? Találkozol a lányoddal és a családjával néha?
Engem amúgy zavarna, szeretném megismerni a családot, ahova a gyermek születik nyilván.
"pontosan tudja az érvényben lévő jogszabályokat"
A jognak viszont nem sok köze van az erkölcshöz ebben a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!