Van-e joga a szülőnek a vele egy fedél alatt lakó, de felnőtt gyereke szerelmi életét kontroll alatt tartani?
Mi a franc az a pillarebegtetés? Mint a filmekben meg rajzfilmen? Utálom az ilyen nőies dolgokat, akárcsak a divatot, ékszert, pacsulit és minden ilyen hülyeséget!
Igen, keresztény vagyok, én se engedném a gyerekemnek, hogy bárki odajöjjön. Ha megismerem és úgy gondolom, hogy rendes és szeretik egymást (akár fiú, akár lány), akkor jöhet. De nem éjszakára! Van ágya otthon mindenkinek, ott aludjon. Ha komolyra fordul a dolog, az más.
Szüleim se feküdtek össze minden jöttmenttel, akkor költöztek össze, mikor összeházasodtak.
Nem tudom, hányszor mondjam, hogy nem 16-18 évesen kezdtem, hanem 26 és afölött!
Az esküvő utáni nemi élet pártján állok, mert keresztény nevelést kaptam otthon és a templomban/hittanon. És nem csak elsőáldozásig jártam, aztán kész, hanem most is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!