Van-e joga a szülőnek a vele egy fedél alatt lakó, de felnőtt gyereke szerelmi életét kontroll alatt tartani?
Nékem meg csak kamasz a gyerekem, de nem örülnék neki ha itt szexelne felnőttként a barátjával a lakásban.
Ha viszont egy két vagy három szintes házban laknak, akkor nem zavarna mit csinálnak egy emelettel feljebb, de itt az egymásba nyíló szobákban, ahonnan még a sóhaj is kihallatszik, én nem engedném meg nekik.
Kedves POTM!
A privátban írt kérdésedet nem értem, és azt sem tudom, mi köze van a témához.
"Szia!
Hány éves?"
Van joga. Az én hazamban az én szabályaim érvényesek. Az ovekeben meg az övék.
Egyébként meg eszembe se jutna úgy szexelni a párommal, hogy tudom hogy ott vannak a szüleink a szomszéd szobában. Kissé bizarr.
"Az én házam, az én váram" alapon simán megszabhatja, hogy a gyereke párja ott aludjon-e vagy bejöhet-e egyáltalán a házba.
Szexelni máshol is lehet, így ezt nem korlátozhatják. Bár nyilván konfliktushoz vezet, ha a szülő megpróbál olyan dolgokat tiltani, ami a felnőttkorú gyereke számára nonszensz.
Értelmes gyerek-szülő kapcsolatban azért ilyeneket nem szoktak lenni, legfeljebb akkor, ha a felnőtt korú gyerek abszolút önállótlan (pl. a szülő tartja el maximálisan).
12 éves voltam, amikor apám utoljára jött nekem ezzel az ÉN LAKÁSOMBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK szöveggel. Ugyanis azzal a válaszommal nem nagyon tudott mit kezdeni, hogy: nem kaptatok volna se szocpol-t (CSOK régi neve)se lakást, ha nem születünk meg a tesómmal, ugyhogy tévedsz, ez a MI lakásunk is!!!
Ha pl. nincs lehetőségük a fiataloknak külön menni és tartósan együtt élnek a szülőkkel, akkor fogadjanak cölibátust, vagy inkább kössenek rá csomót??
Egyébként a gyerekeket is zavarni szokta a szülők hangos szexelése, elhihetitek.. Ja az külön tetszett, hogy : élhet a gyerek nemi életet, csak nem az ő lakásában.. A kapualjban, vagy a kukák mögött megfelelőbb lesz , kedves szülők???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!