„Nem mondhatom meg a saját házamban az embereknek, hogy hogyan öltözködjenek?" - A mai napon ezt a kérdést tette fel apám. Szerintetek igaza van?
Sosem volt jó a kapcsolatunk, szinte semmi én sem értünk egyet, tehát a válaszok nem változtatják meg a véleményemet róla, viszont kíváncsi vagyok ki mit gondol erről az esetről.
A rövid és tömör vitát az váltotta ki, hogy haspóló volt rajtam, amiben alig látszott ki a hasam, konkrétan a köldököm sem volt kint(mielőtt bárki a hideggel jönne, természetesen nem mentem így ki, mindig melegen felé öltöztem) és ez neki nem tetszett. Tudtam, hogy nem szereti ha így öltözködünk, de sajnos nála minden kihívónak számít, sokáig a szűk farmert sem akarta engedni, mert túlságosan testhez simuló. Alapvetően nem foglalkozok már ezekkel a düh kitöréseivel, de felmerült bennem a kérdés, vajon mások mennyire látják normálisnak, hogy valaki ennyire kontrollálni akarja, hogy mit vesz fel a gyereke(itt szeretném megjegyezni, hogy tényleg normális keretek között vannak a ruháim, csak nem mindig egyeznek az ő erősen vallásos elveivel). Én személy szerint nem hiszem, hogy ez egészséges, de mivel ebben a vitában én vagyok a másik fél, lehet elfogult vagyok.
Fű nehéz lehet vallásos szülővel. Nem a hittel van baj, tisztelem aki hisz valamiben, csak az ilyen hülye, bigott szabályok, meg hogy hivatkozási alapnak tekintik vitákban a sok hülyeséget. (Úgy értem a vallási keretrendszert)
Másfelől kérdés, hogy magad keresed-e a pénzt a ruháidra? Ha igen, végképp semmi joga beleszólni.
Ez durva hogy megakarja mondani mit vegyel fel csak azert mert az o lakasaban vagy... foleg hogy ilyen mertekben kontrollni akarja.
Nem, nem egeszseges.
Mondjuk utcára én sem engedném a haspólót, ha olyan korban van még a gyerekem, hogy beleszólhatok, na de hogy otthonra?
Ne mászkáljon meztelenül meg egy szál tangában, de egy haspóló azért ettől fényévekre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!