Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezhet olyan , hogy nem...

Létezhet olyan , hogy nem szeret a saját anyám ?

Figyelt kérdés

Az , hogy állandóan verbálisan bántalmaz , megjegyzéseket tesz a külsőmre, sosem tudok Neki jót csinálni sajnos alapvető a kapcsolatunkban. Folyamatosan azt kapom , hogy nem vagyok elég jó, hogy mennyire szar életem van , hogy nem értem el semmit sem az életben . 23 éves vagyok , csodálatos munkám van ami egyben a hobbim is , idén végzem az egyetemen és már 4 éve külföldön élek . 15 évesen szakadtam ki otthonról hiszen elég messze tanultam , kollégista voltam es amint tehettem dolgozni kezdtem és magamat tartom el . Én nagyon elégedett vagyok az életemmel, szerintem több is meg van a szükségesnél, nagyon hálás vagyok mindezért.

Egyszerűen Édesanyámmal nem tudom rendezni a kapcsolatom . Egyre durvábban bán velem , egyre ridegebb , teljesen elutasító . Mivel külföldön élek és ritkán járok haza , ezek a telefonbeszélgetés közben nyilvánulnak meg .

Most sokszori unszolás után kiutazott hozzám (gondoltam utoljára megpróbálom a közeledést ) de most brutál módon elutasító . Tudom , hogy vannak lelki sérelmei régebbről es próbálom megérteni de egyszerűen nem megy már . Azt érzem engem hibáztat és rajtam vezeti le a feszültségeit . Sajnos oda jutottam , hogy tejesen minimalizálni kell Vele a kapcsolatot mert nagyon sokat sérülök így . Közben pedig nagyon vágynék a jó beszélgetésekre , egy egészséges anya-lánya kapcsolatra .

Létezhet , hogy Ő tényleg utál engem es tényleg idegesíti minden egyes cselekedetem ? Amikor már a beszéd sem segít tényleg nincs más út csak a kapcsolat minimalizálása/ megszüntetése ?

2022. jan. 5. 17:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Ez már jobb nem lesz én megszüntetném vele a kapcsolatot gondolkodás nélkül.
2022. jan. 5. 17:42
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen régebbi lelki sérelmei vannak?
2022. jan. 5. 17:51
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

Veled szemben vannak sérelmei?

Miért utazott ki hozzád, őszintén? Hogy sértegessen? Ez kinek jó?

2022. jan. 5. 17:57
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy létezhet. Az, hogy valaki megszül valakit még nem jelenti azt, hogy biztosan szeretni is fogja.

Ne foglalkozzatok egymással.

2022. jan. 5. 18:07
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kár a többi kommentre várni a 4es tökéletesen vázolta a helyzetet.
2022. jan. 5. 18:11
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Igy van!Nincs garancia a szeretetre csupan mert a vilagra hozott.Sajnos ez van es sosem fog ugy viszonyulni hozzad ahogy te azt szeretned.Hagyd ra es ne pazarold erre a dologra az energiad.Olyanokkal legyel akik szeretnek es ertekelnek mert anyud lathatoan nem erzi igy.
2022. jan. 5. 19:02
 7/22 anonim válasza:
80%
Szerintem ha kiutazott hozzád és telefonon beszél veled akkor biztos hogy szeret. Csak nem jól szeret. Pl. Faj neki hogy nem vagy vele, vagy valahol irigyli az életedet és azért bánt. Szerintem a legvaloszinubb hogy anyukád nincs rendben, de ha nem szeretne az más lenne. Én is sokszor gondoltam rá hogy anyukám nem szeret, de mióta meghalt rajottem hogy szeretett csak nem tudott mindig úgy szeretni ahogy én akartam.
2022. jan. 5. 19:12
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vágysz rá, sose lesz olyan anya, amilyet szeretnél. Mondj le róla és szüntesd meg a kapcsolatot, mérgező. Ne minimalizáld, szüntesd meg!(Egyébként térden csúszva fog könyörögni hozzád, mikor erre rájön, mert észreveszi, hogy már nem szereted, és ezt nem bírja elviselni. Persze szerencsétlen, de nem neked kell helyrehozni az életét.)
2022. jan. 5. 19:20
 9/22 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

#4: Ebben szinte minden benne van.

Kérdező! Mik ezek a sérelmek anyádban? Elmondtad már anyádnak nagyon higgadtan, hogy mit érzel, és ez miért rossz? Mért nem?

2022. jan. 5. 20:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem gondolod, Anonymous, hogy azért olyan, mert nem tudja, hogy nem olyannak kéne lennie?
2022. jan. 5. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!