Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barki aki ugy erzi utalja a...

Barki aki ugy erzi utalja a sajat anyja?

Figyelt kérdés

Miota eszemet tudom igy erzem, 30 alatti vagyok van egy batyam es egy ocsem senkivel nem viselkedik ugy mint velem bar altalanossagban kibirhatatlan anszemelyisege. Rosszindulatu tudalekos tajekozatlan.

Nem uj az erzes mar jo par eve nem elek itthon ahogy elvegeztem a kozepsulit leleptem viszont mar tinikoromban is jottek tobben hogy “teged miert utal az anyad?” “Ugy nez rad mint a veres kesre” stb kommentekkel.

Probaltam tobb szemszogbol vizsgalni beszelgettunk tesoimmal kulsosokkel es mindjnyajan ugy latjak hogy ram nagyon ki van elezve es kb azert is utal mert megszulettem. Ha a kozelemben van sokszor fujtat es csapkod es olyan mintha rivalizalna.

Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Hogy sikerult megoldani? 26N

2022. jan. 10. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
No, hát engem pl. utál. És már kb. egy huszassal több vagyok, mint Te. Sehogy sem lett "megoldva", teljesen közömbös a kapcsolatunk. 150 km-re lakom, két hétben egyszer hívom, évi egyszer látjuk egymást. Mindig a nővérem volt a nagy kedvence, aki 3000 km-re lakik. A dolog most lesz érdekes, ahogy öregszik, bár még jól bírja magát szerencsére.
2022. jan. 10. 20:30
 2/7 anonim válasza:
100%

Sorstárs vagy. Én is így vagyok. Középsuli után én is elköltöztem. Ez a legjobb, hogy az ember megszabaduljon egy toxikus embertől. Már saját családom van 2 gyerek, férj, de még mindig kísért a múlt.

Azért nem szeret, mert önmagát sem. Engem pl.fiúnak várt. Egyke vagyok. Kritizált, rivalizált. Rettentő nyomasztó személyiség. Kiskoromba mindenért hibáztatott, vert, alázott.

Nem tudsz sokat tenni csak elköltözni és minimálisra csökkenteni a kapcsolatot. Ha még az is nehéz,akkor megszakítani vele a kontaktot.

2022. jan. 10. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Engem is és a tesómat is utál anyánk.

Leléptünk éljük a saját életünket.

Bár most próbál közeledni ,de szerintem csak azért mert öregségére nincs aki adna neki egy tányér levest se.

De sokat tett ő ezért. Normálisan feldolgozni se tudom csak meg tanultam így élni. Azért bánt a dolog ,de ez van.

2022. jan. 10. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Párnaponta van valaki itt hasonló cipőben, ezek alapján ki lehet jelenteni hogy más is van így.
2022. jan. 10. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, nem tudom hogy lehet egy anya ilyen. Egyebkent engem is fiunak szeretett volna illetve o mondta nekem hogy kukacosodjak meg mar amikor a meheben vtam mert a pasiknak konnyebb az elet.

Azota megint belem kotott es mondtam neki h hagyjon ugyis mindig mindenbe belem kotne mar nem talalt mast erre o azt mondta h o mar hozzam sem mer szolni mert en kotok bele mindenbe aztan kiment hisztizni apanak… az a baj h az en allaspontom mindenki ala tudna tamasztani es sokszor sok mindent vagyis kb mindent kivetit masokba ami benne szar de megmagyarazni neki lehetetlen… szeretnek javutani a kapcsolatunkon mert ugy erzem h igy ha egyedul marad az eletben mert soha nem vt megcsak egy baratnoje mert mindenkit elitel lenez es kibeszel tehat h ha apa menne el eloszor anyarol nem szivesen gondoskodnek mert egy rosszindulatu harpia

2022. jan. 10. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem utal, de tobb testver kozul engem szeret a legkevesbe. En sem szeretem ot. De persze mindketten ugy teszunk, mintha szeretnenk egymast.Tok kinos. Igazabol a hangjatol is irtozok. Ez van, ugy latszik, csaladon belul is lehet valaki unszimpatikus.
2022. jan. 12. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:

A nagymamámtól (most 90 éves) nagyon komolyan elvárták, hogy fiút szüljön.

Az első gyermeke lány lett, iszonyúan meghurcolták érte családon belül.

A második gyermeke lány lett.

Szerintem neki alapvetően mindegy lett volna, de az első gyerek utáni vesszőfutás miatt később többször kijelenette, hogy élete leghosszabb napja volt, amikor második gyermeke, a nagynéném született.

Ezt vele is többször közölte.

Sosem volt olyan melegséges a kapcsolata, mint a másik két gyerekével.

Aztán többször teherbe esett, de nagyapám abortuszra vitte, mert úgy gondolta, ő csak lány tud szülni. (ha jól tudom, nem volt minden beavatkozás legális)

Egy sokadik terhesség során álmában látta, hogy fia fog születni, és nem volt hajlandó abortuszra menni.

Szülése pillanatáig szekírozta az anyósa, és a nagyapám.

Fiú lett, és kedvenc gyermek.

2022. febr. 5. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!