Idős anyukám tönkretesz az örökös panaszkodásával, mit tehetek?
Anyám is ezt csinálta; amikor szóltam, hogy ez már sok, jött a "nem szeretem; a halálát kívánom; tartozok neki, mert felnevelt, stb"
Jah, és ő is fürge volt, mint a gyík, ha azt hitte, hogy nem látjuk. Ha láttuk, elővette a botját, és azzal sántikált...
Ha mással csinálták volna ezt a sántikálós színdarabot, most nevetnék. De nem volt vicces.
Furcsa ez az álarc dolog egyébként.. én jelenleg sem érzem azt, hogy olyanokat lenne kedvem bántani a szavaimmal, akik szeretnek és rendesek velem.
Természetesen ha valaki rosszindulatú, vagy rosszat tett, akkor én is elpuffogom a magamét és ha számít, akkor elmondom neki, hogy mi a probléma. Ehhez nagyon is kell az álarc,mert ha nem lényeges a dolog, akkor jobb a békesség.
De az, hogy azokat küldeném el a fenébe, akiket én hívnék meg, eljönnének, gondoskodnának rólam, ha beteg vagyok és szeretnek - na ez valahogy nem fér a fejembe :/ Nekem ez nagyon furcsa lenne :(
Vagy idős korban megváltozik és mindenki "ellenséggé" változik, még az is, aki jó indulattal, szeretettel közelít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!