Idős anyukám tönkretesz az örökös panaszkodásával, mit tehetek?
Sajnos, vannak akik már nem akarnak élni anyum is 73 lesz ugyanilyen , ő nem özvegy, beteg. Nagyon-nagyon nehéz dolog ezt végignézni megértelek!! De sajnos én sem tudtam mit tenni ezzel. Saját magát kéne hajánál fogva kirángatnia a gödörből de ha nem akarja.. Én amúgy megértem hogy idősebb korban már cinikusabb az ember , másképp viszonyul az élethez is..
Vannak akik még dolgoznak 85 évesen ők egész máshogy állnak hozzá, szerintem. Ők még élni szeretnének, és tudják hogy a mozgásban van az élet.. Kicsit aktivizálni kéne őt. Valahogy . Bár anyum sem jött lusta volt, mindig fáradt azt mondja. De ki nem?? Tudod, másnak ciki panaszkodni előtted tényleg megnyílhat. Talán ezért is neked mondja. Nem hinném hogy mártírkodik. Csak jólesik könnyítenie a lelkén. Nehéz lehet neki özvegyként gondolom jó hosszú életet leéltek együtt utána ugyanazt vagy hasonlót felépíteni még fiatalon sem egyszerű, tapasztalatból mondom.
Nálunk is a bátyám letojja kb.. pedig egész életében segítette őt hálából egy hétig felé sem nézett-telefonon sem- mikor legutóbb kórházban volt.
:(
ezek nagyon nehéz dolgok fel a fejjel Kérdező!
Valasz "panaszkodonak"...
Szia .. lehet hogy vigaszra meghallgatasra var... .probalj turelmesen kerdezni hogy mit erez..
Van e Titkolt betegsege..
tisztazd hogy ez ijeszto es lehangolo...ha lehet vegyen erot magan es vegye figyelembe a te erzeseid igenyeid..
torodes egyutt erzes es gondolat tereles tema valtas segithet... tudnia kell hogy szereted es sokaig szukseged lesz ra
(Ff44)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!