Mit csináljak, ha kiakaszt a nővérem folytonos panaszkodása, irigykedése?
Most kezdett dolgozni teljes állásban, sokan szerintem irigykednének rá, egy szép pesti irodában dolgozik jó (pesti) fizuért - mi vidéken lakunk, így még többnek számít.
Mégis minden áldott nap azon nyafog, hogy bezzeg a felsővezetők mennyit keresnek, bezzeg a felsővezetőknek milyen telefonja van, bezzeg a felsővezetőknek jár céges kocsi, stb.
Én utálom az ilyen rosszindulatú irigykedős hisztit.
Nem bírom vele megértetni, hogy sokan meg rá irigykednek, nem kéne panaszkodnia, meg hát azok az emberek meg is dolgoznak a plusz dolgokért, próbáltam motiválni hogy ha odateszi magát egy nap ő is a céges kocsijával mászkálhat új iphonnal a zsebében, de ezek mind leperegnek róla!
Próbáltam kerülni, de anyuék szerint akkor is a tesóm ha idegesít, és nem szép dolog!
Lehet valamit kezdeni ilyen irigy családtaggal?? Valahogy jobb belátásra bírni?
Vagy én vagyok túlérzékeny, hogy ez zavar?
4
*Kérdezz rá, hogy milyen tanulmányai, képességei hiányoznak ahhoz, hogy ő is felsővezető legyen
Na és mi van akkor ha minden képessége, és adottsága meg van hogy felsőbb vezető legyen, akarják is, volt is, és nem akar felsővezető lenni? mert neki tökéletesen megfelel az alkalmazotti/beosztotti szerep, lévén pontosan tudja hogy mekkora felelőség, és köszöni de nem kér belőle?:D
7 Protekció?:D Tudás nélkül, eredményesség, produktivitás, felelőség nélkül mit ér a pozició? Semmit.
Mert az üresfejű protezsált, az nem tud nulláról eredményt, nyereséget, működő közösséget normálisan fenntartani.
Az ilyennél (aki kifelé játsza az eszét, hogy ő ilyen olyan vezető, de emberileg egy hulladék) széthullás van, nem nyereség.
"Szerinte ehhez protekció kell, nem tudás"
Legközelebb nyugodtan mondd meg neki, hogy ezzel csak a lusta és ostoba emberek takaróznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!