Lány vagyok, és nagyon nem az én világom ez a folytonos ölelgetés-puszilgatás, akkor most én vagyok a szemét?
Nem tudom hogy fogalmazhatnám meg úgy, hogy tényleg meg lehessen érteni a problémámat.
A szülők, rokonok, barátok üdvözlésésél és búcsúztatásánál ugye mindig jár az ölelés-puszi, és ez így rendben is van, elviselem. De néha már kezd egy kicsit túlzás lenni ez a számomra. Például lefekszem aludni, szüleimtől elbúcsúzom, ölelés, puszi. De aztán fél óra múlva kimegyek vécére, és amikor visszamennék, az apám leszólít hogy "hol a jóéjtpuszi". Mintha ötéves lennék. Amikor mondom hogy már adtam, azt mondja, adjak még egyszer. Nekem ez már kicsit sok, nem tudom miért, egyszerűen nem bírom ezt a sok nyalakodást, főleg akkor nem, amikor a szüleim barátainak az orcáját kell végigcsókolnom, akiket én nem is ismerek.
Szóval nem tudom miért esik ez nehezemre, anyám már többször megsértődött hogy elhúzódtam a csókjaitól, de komolyan nehezemre esik ez a folytonos csókolgatás! A minimum mennyiséget elviselem, de ami ennél több, azt képtelen vagyok! Ettől most én vagyok a szemét?
Tini vagy, majd kinövöd :D
Most abban a korban vagy, amikor minden CIKI.
Majd felnősz, és kineveted magad úgy, ahogy mi nevetünk most rajtad :D
A szüleid is észrevehetnék, hogy ha nem szereted nem erőltetik folyton. A kis 5 éves unokaöcsém sem szeret puszilkodni, de ettől még imád minket. A szülei ezt tudják és nem is erőltetik. Mivel ritkán találkozunk, azért egy rögtönzöttet szokott adni, vagy inkább hagyja, hogy én adjak egyet. Általában a családdal is úgy szoktunk, hogy inkább csak jelképesen összeérintjük az arcunkat, de a levegőbe megy a cupp. Egyedül anyám csinálja azt, hogy konkrétan összenyálazza az arcomat és még csattan is. Kisgyereknél kiváltképp nem szeretem, mert olyanok, mint a meztelencsigák ráadásul folyton betegek, folyton hurutosan köhögnek és viszik rám a bacit. Utána meg tök ciki, ha késztetést érzek, hogy letöröljem az arcomat. Az ölelést jobban szeretem. Ha eljönnek a bátyámék, szeretjük egymást megszorítani, megölelgetni, ez nekem sokkal többet ad, mint a csókolgatás. Részemről néha ez utóbbi el is marad, mert nem érzem jelentőségét.
Tehát lényeg a lényeg, ne érezz ez miatt bűntudatot, bár itt valaki írta, hogy majd kinövöd, szerintem ez nem így van. Van aki nem szereti és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!