Drogozik a fiam?

Figyelt kérdés

Ma láttam a facebookján, hogy az új profilképéhez ezt az idézetet fűzte: "Tekerd be a problémát.

Nyálazd végig a megoldást..

Gyújtsd meg a múltat...

Lélegezd be a jót..

És fújd ki a rosszat."

A borítóképe alá meg ezt: "Minek inni és mászni mikor lehet szívni és szállni", utána odaírta alá az egyik haverja, hogy "azért mászni is szeretünk nem? 😂 ♥"

Nyilván beszéltem vele már erről, meg ezelőtt is, mert gyanús volt, hogy későn ér haza, és sokat elmászkál. Letagadta, és annyit mondott, hogy pár sört ivott csak életében. Május óta kb alig volt itthon, délután elmegy, sokszor este jön haza. Haverjai nem néznek ki rossz gyerekeknek, átlagos iskolás fiúk meg lányok, de ugye a kinézet nem sokat számít.

2022. szept. 4. 20:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze, tegnap óta lett hiteles drog teszt otthon, hihető...
2022. szept. 5. 15:10
 32/37 Darius- ***** válasza:
96%

Sokszor kiírják menőzési célból ezeket.

De azért nem árt majd figyelni.

2022. szept. 5. 22:10
 33/37 anonim ***** válasza:
97%
Te valamilyen laborban dolgozol? Ezt kicsit túltoltad a hirtelen elkészült teszttel. Kár, mert hihető volt a sztorid. Van egyáltalán fiad?
2022. szept. 6. 02:35
 34/37 anonim ***** válasza:
95%
33, szerintem ő maga a fiatal srác.
2022. szept. 6. 03:22
 35/37 anonim ***** válasza:
92%

Füvezik. Néha isznak is. Nem ritkán, de ritkábban, mint a fű.

Ez teljesen normális. Az viszont nem, hogy ennnyire alultájékozottként ennyire nincs nyitottságod, hogy a gyermekeddel egy jó szót nem tudsz szólni. Szégyelem magam a helyedbe.

2022. szept. 7. 15:47
 36/37 anonim ***** válasza:
14%

Az ectasy csak rövid ideig mutatható ki, lehet, hogy folyamat tolja.

Pénzt, értékeket elzárni, és elgondolkodni a továbbiakon.

Át fog verni, erre készülj fel.

Nektek, szülőknek is változni kell, ez sem lesz könnyű

2022. szept. 25. 08:25
 37/37 anonim ***** válasza:
Én is alig jártam haza, nem mindenkinek tünt fel hogy drogoztam. De mondok rosszabbat, amikor épp hónapokig nem drogoztam ugyanolyan függő voltam mint amikor igen, és most is az vagyok hiába vagyok tiszta.
2024. ápr. 9. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!