Drogozik a fiam?

Figyelt kérdés

Ma láttam a facebookján, hogy az új profilképéhez ezt az idézetet fűzte: "Tekerd be a problémát.

Nyálazd végig a megoldást..

Gyújtsd meg a múltat...

Lélegezd be a jót..

És fújd ki a rosszat."

A borítóképe alá meg ezt: "Minek inni és mászni mikor lehet szívni és szállni", utána odaírta alá az egyik haverja, hogy "azért mászni is szeretünk nem? 😂 ♥"

Nyilván beszéltem vele már erről, meg ezelőtt is, mert gyanús volt, hogy későn ér haza, és sokat elmászkál. Letagadta, és annyit mondott, hogy pár sört ivott csak életében. Május óta kb alig volt itthon, délután elmegy, sokszor este jön haza. Haverjai nem néznek ki rossz gyerekeknek, átlagos iskolás fiúk meg lányok, de ugye a kinézet nem sokat számít.

2022. szept. 4. 20:06
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
97%

Őszintén én úgy tapasztaltam, hogy aki így nyíltan kiírja, az csak menőzik, akinek van is félni valója (ha nem a szülőktől, akkor már csak azért is mert illegális) az nem hangoztatja így. Persze ez sem szabályszerű.

Szerintem ne feszülj rá, akkor csak még jobban titkolózna előtted, ha tényleg szív. Ha valami olyan van, én inkább csak azt próbálnám meg sugallni, hogy a mértékletesség fontos.

Mondjuk én személy szerint legalizálnám ezt az egész fű dolgot, mert akkor bevizsgált, minőségi termékhez jutnak, tanáccsal ellátva az emberek, és nem Lacika haverja által szerzett kitudja milyen szennyhez. Na meg ha szabad, akkor már annyira nem is olyan érdekes a legtöbb embernek.

2022. szept. 4. 20:46
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Haveri társaságomban ha 10 emberre kellene levetítenem az arányt, 6 ember próbált már ki drogot, szóval valószínűleg igen
2022. szept. 4. 21:08
 13/37 anonim ***** válasza:
97%
Vagy csak azt hiszi, így menő lesz.
2022. szept. 4. 21:12
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
#11 végre valaki, aki így gondolja, pacsi. :) Én rühellem a füvet, de pont a te gondolataid miatt én is legalizálnám. Sajnos a mi országunkban ez annyira rétegdolog lenne, hogy nem éri meg a herce-hurca a várhatóan nem túl sok adóbevételt, szerintem ezért nem legális. Így olcsóbb.
2022. szept. 4. 21:19
 15/37 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell rögtön bepánikolni!

Tini koromban én is olyan címeket adtam a facebook képeimnek, hogy "Ópium hozz álmokat," stb.. eszem ágában nem volt ilyeneket csinálni és nagy vízipipákkal pózoltunk.

Ezek a szövegek pszichededikus dalszöveg részletek.

2022. szept. 4. 21:26
 16/37 anonim válasza:
60%
16 éves vagyok és tapasztalatból mondom hogy igen... elég valószínű. Ma már azok akik a legnormálisabbnak és legintelligensebbeknek néznek ki elég gyakran csinálják.Kollégista voltam tavaly és egyszer a cigizőben ültem kint amikor hallottam pár gyereket beszélgetni és meg nem mondtam volna de a hallottak alapján kb a háromnegyed része a kolinak drogozik meg stb...
2022. szept. 4. 21:35
 17/37 anonim ***** válasza:
97%
Szokásos: Korának megfelelően csak a szája nagy, azt hiszi ettől lesz vagány..
2022. szept. 4. 21:51
 18/37 anonim ***** válasza:
21%

Ha csak marihuannát szív akkor nincs gond. De a kokain az elég nagy gond lenne. Mondjuk lehet csak nagyzolásból van kiírva a facebookjára a szöveg...

Én sajnos drogozok 16 éves korom óta, bár megálltam volna a fűnél de sajnos utána jött az eki, kokó, majd mostanában a hernyóra kaptam rá ami tudom egy nagyon rossz halálos buli. De én élvezem, de tudom, hogy tönkre tesz mindenhogyan is ezért hamarosan befekszek az elvonóra és lejövök végre a cuccról.

2022. szept. 4. 22:08
 19/37 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, minden drogos fűvel kezdi, ezért nem kéne ártalmatlannak beállítani.
2022. szept. 4. 22:10
 20/37 anonim ***** válasza:
73%
A cannabisz önmagában nem káros. Nem lehet túladagolni. A thc nem károsabb mint az alkohol, meg más ízesített vegyszerek mint a kávé. Csak a pénztárcán fog látszani a változás. A cannabisz egy természetes gyógynövény, aminek a thc adja a pszichotikus hatását. Ebből a növényből készülnek a cbd olajok, ami számtalan testi és mentális betegséget tud gyógyítani.
2022. szept. 4. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!