Drogozik a fiam?

Figyelt kérdés

Ma láttam a facebookján, hogy az új profilképéhez ezt az idézetet fűzte: "Tekerd be a problémát.

Nyálazd végig a megoldást..

Gyújtsd meg a múltat...

Lélegezd be a jót..

És fújd ki a rosszat."

A borítóképe alá meg ezt: "Minek inni és mászni mikor lehet szívni és szállni", utána odaírta alá az egyik haverja, hogy "azért mászni is szeretünk nem? 😂 ♥"

Nyilván beszéltem vele már erről, meg ezelőtt is, mert gyanús volt, hogy későn ér haza, és sokat elmászkál. Letagadta, és annyit mondott, hogy pár sört ivott csak életében. Május óta kb alig volt itthon, délután elmegy, sokszor este jön haza. Haverjai nem néznek ki rossz gyerekeknek, átlagos iskolás fiúk meg lányok, de ugye a kinézet nem sokat számít.

2022. szept. 4. 20:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
40%
Egy pisiteszt és minden kiderül.
2022. szept. 4. 20:12
 2/37 anonim válasza:
52%

Udv! Ez eleg gyanus, szerintem nagy valoszinuseggel igen!

Kicsit nezegetnem hogy kikkel baratozik,haverkodik.

Remelem megoldodik a problema!

2022. szept. 4. 20:12
 3/37 anonim ***** válasza:
99%
Persze az is lehet, hogy egy titkos irodalmi klubba jár és ezeket csak menőzésből írja ki, igazából ki se próbálta még a kinder marihuánát sem. Szóval ne ítélkezzünk, amíg nem tudjuk a teljes igazságot.
2022. szept. 4. 20:15
 4/37 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves a fiad?

És igen, benne van a pakliban, hogy ezt egyszer már kipróbálta, de az is, hogy nagyzol csak vele.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél pontot tenni a végére, akkor pisiteszt, vizeletben 1-3 hónapig kimutatható a THC, persze, ha tényleg azt szívtak és nem higítóba áztatott látnokzsályát felütve WD40-es oreganoval

2022. szept. 4. 20:17
 5/37 anonim ***** válasza:
98%

Lehet hogy csak nagy a szája (mint a legtöbb kortársának).

Lehet,tenyleg benéz hozzá néha a jó öreg Mariska.

Ennyiből nem egyértelmű.

2022. szept. 4. 20:18
 6/37 anonim ***** válasza:
94%
Vidéken annyira természetes ez a gandzsázok-elszállok dolog, hogy sok szülő nem tudja hogyan is kellene ezt kezelni. Én szvsz nem tartom olyan súlyos dolognak, hiszen vannak ennél keményebb addiktív drogok, bár hosszabb távon nem tudom mennyire káros. Beszélj vele, de ha függő, szerintem nem sokra mész
2022. szept. 4. 20:20
 7/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet eldönteni. Illegális cuccokkal pont az van, mint az alkohollal, annál jobban sunnyog az ember, minél nagyobb a probléma. Lehet, becsúszik néha a haverokkal 1-2 füves cigi, de ekkor aggódnék a legkevésbé. A leírás alapján ez inkább nagyzolás, de még ha igaz is, amíg ilyen "nyíltan" nyilatkozik, addig nem aggódnék. A haver kommentje viszont engem inkább abba az irányba lökne, hogy ez csak menőzés a társaságban.
2022. szept. 4. 20:21
 8/37 anonim ***** válasza:
88%
Úgy is észre lehet rajta venni hamar hiba próbálja leplezni idővel.
2022. szept. 4. 20:33
 9/37 anonim ***** válasza:
97%

Tényleg nem sok mert mi is szoktunk viccelődni ilyennel. Sőt, én lennék a "drogos" de mégcsak nem is cigizek.

Ha sokszor beállna szerintem az látszana,legalábbis ha nem 3 hetente szív be, pár órára akkor meglátszik. Kapcsolattól függően rá is kérdezhetsz.

2022. szept. 4. 20:36
 10/37 anonim ***** válasza:
92%
Azért annak vannak fizikai jelei, és nem csak a pupillára gondolok. A farkaséhség, a feldobottság pl ilyen tünet.
2022. szept. 4. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!