Drogozik a fiam?

Figyelt kérdés

Ma láttam a facebookján, hogy az új profilképéhez ezt az idézetet fűzte: "Tekerd be a problémát.

Nyálazd végig a megoldást..

Gyújtsd meg a múltat...

Lélegezd be a jót..

És fújd ki a rosszat."

A borítóképe alá meg ezt: "Minek inni és mászni mikor lehet szívni és szállni", utána odaírta alá az egyik haverja, hogy "azért mászni is szeretünk nem? 😂 ♥"

Nyilván beszéltem vele már erről, meg ezelőtt is, mert gyanús volt, hogy későn ér haza, és sokat elmászkál. Letagadta, és annyit mondott, hogy pár sört ivott csak életében. Május óta kb alig volt itthon, délután elmegy, sokszor este jön haza. Haverjai nem néznek ki rossz gyerekeknek, átlagos iskolás fiúk meg lányok, de ugye a kinézet nem sokat számít.

2022. szept. 4. 20:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
90%, hogy csak jól hangzik és azért írta ezeket oda... mi is írogattunk sok mindent és nem voltunk sem alkeszok, sem drogosok...
2022. szept. 4. 22:27
 22/37 anonim ***** válasza:
15%
#20 ez mind szép és jó, és még igazad is lenne abban, hogy az alkohol egy heroin erősségű drog, csak ott a bibi, hogy az alkohol legfeljebb egy másnaposságot okoz, és harmadnapra nyoma sincs, nagyon durván, hosszútávon kell nyomni, hogy komoly károsodást okozzon, miközben a marcsi már rövidtávon átrendezi az ember idegrendszerét, ráadásul mivel a világ nagy részén illegális/kontrollálatlan, bőven nem tudunk semmit a hosszútávú hatásairól, alkohollal együtt kifejtett hatásairól stb.
2022. szept. 4. 23:25
 23/37 anonim ***** válasza:
20%
"az alkohol egy heroin erősségű drog" Ekkora baromságot.. az alkohol semmi hozzá képest.
2022. szept. 5. 04:45
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

Te most komolyan azon akadtál fel, hogy a gyereked milyen idézeteket basz ki Facebook-ra? :D

Ha feldob a ballagási képére egy Ady idezétet, akkor meg attól rettegnél, hogy költő lett belőle?

2 füvező szaktársam van, egyik se írogatja ki Facebook-ra. Leköti őket az, hogy a tűzjelző nem szólaljon meg a koliban.

2022. szept. 5. 07:33
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, nem olvastam végig a válaszokat, és lehet le leszek pontozva, de a dohánytartalmú cigit is pont úgy tekerik mint mint a spanglit. És egy erősebb dohánytól lehet szárnyalni, főleg ha nem cigizik gyakran, és nincs hozzászokva. Valamint a fiatalok körében elég gyakori a cigi tekerés, mert olcsóbban jön ki. Szóval én nem gondolnék azért rögtön a legrosszabbra. 17L
2022. szept. 5. 07:35
 26/37 anonim ***** válasza:
25%
18; dehogy fogsz lejönni a cuccrol.
2022. szept. 5. 08:00
 27/37 A kérdező kommentje:
Csináltattam vele tesztet, nagyon nem tetszett neki, de muszáj volt, mert nem hagyott nyugodtan a gondolat. Pozitív lett. Kimutatta a marihuánát, meg az ectasyt is. Persze, nyilván a dohánytól szállt el, meg ezt felvágásból írják ki a nem drogosok. Hogyne.
2022. szept. 5. 10:45
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok, hát az baj ha drogozik, el kell vele beszélgetni hogy bele fog halni ha így folytatja meg az utcára is kerülhet.
2022. szept. 5. 12:39
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Már azzal is előidézted a gyereked függőségi hajlamait, ha túl sok fájdalomcsillapítót kértél az orvostól szülés közben...
2022. szept. 5. 12:43
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap este óta, csak így reggelre szereztél egy drogtesztet, s meg is csináltattad a fiaddal?
2022. szept. 5. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!