Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu miért nyomja ezt annyira,...

Anyu miért nyomja ezt annyira, miért nem érti a problémámat?

Figyelt kérdés
Nekünk nyárra már kiadták, hogy döntsük el a keringő párokat a szalagavatóra. Én nyáron megkérdeztem az osztálytárs lányokat, hogy ki kivel táncol, és akinek nem mondták a nevét, őket megkérdeztem, hogy táncolnának-e velem, viszont mindenki nemet mondott. Mondanom sem kell, hogy az a srác is aki már 9. óta tetszik nekem, bár nem is igazán reménykedtem. Így mivel nincsen párom, a maradék srácok akik az évfolyamból nem kaptak párt ők kerestek alsóbb évest, megkérdeztem az osztályfőnököm, hogy mi legyen, mondta, hogy keressek alsóbb évfolyamos srácot. De nekem nincs már kedvem az alsóbb évfolyamokon is végig kuncsorogni, hogy esetleg valaki nem szán-e meg. Ezért mondtam anyunak, hogy nem keringőzöm, csak osztály tánc lesz. Amúgy is félek mások előtt ilyen nagy ruhában megjelenni, táncolni ilyesmi. De anya közölte, hogy minden lánynak muszáj táncolni a szalagavatóján, és biztosan nem kérdeztem meg mindenkit aki táncolna, stb. És hajt, hogy keressek párt, de annyira kínos, hogy mikor elkezdem írni, vagy mondani a kérdést, már mindketten tudjuk, hogy nem lesz a válasz. A fiúk terén nagyon béna vagyok, meg amúgy sem volt valami sok lehetőségem “gyakorolni” és nem tesz jót az önbizalmamnak, hogy senki nem akar táncolni velem, és anyu még pluszban nyomja, hogy de-de muszáj. Szerintetek mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam emiatt, mert legbelül én is szeretnék hercegnős ruhában keringőzni, mint minden lány, de nagyon megalázó, hogy nincs kivel táncolnom, minden más lányt felkért valaki, csak én keresgélés. Emiatt úgy érzem, hogy nekem nincsen ehhez jogom. És nem érzem magam erre alkalmasnak. 17L😓🙃

2022. szept. 1. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te magad írod, hogy igenis vágysz rá. Így azért teljesen más, mintha egyáltalán nem akarnád. Én pl nem akartam és így 4 évvel később sem bánom, de engem tényleg nem érdekelt (pedig lett volna párom).

Szerintem igenis próbálkozz még, mert így tényleg lehet, hogy bánni fogod sokáig, hogy “mi lett volna, ha ezt még megpróbálom”.

Ne szégyellj megkérdezni alsóbb éveseket, ne feltétlen a “nagymenőket”. Vagy kérdezd meg ezt a bratyót, most mit veszíthetsz? Nem 40 éves, csak 20, az 1-2-3 évvel több csak nálad, gondolom. Simán lehet, hogy igent mond. De elvileg léteznek ilyen táncpartner kereső Facebook csoportok is.

Hidd el, nem te vagy az egyetlen lány, akinek nincs párja, de szeretne táncolni, ez nagyon sokszor előfordul. Biztos vagyok benne, hogy az évfolyamodon se jutott mindenkinek partner.

2022. szept. 1. 15:56
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Most szeretnéd, vagy sem?

Én kihagytam, nem bántam meg, nem érdekelt. Te akarod? Mert akkor tegyél érte.

2022. szept. 1. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd az osztályfőnök felé, neki kellene segítenie, nem az, hogy elhajt, hogy próbálkozz... bocs, nem ismersz olyan fiút, akit kérdezhetnél, oldja meg neked.

Eleve szemétség, hogy engedi külsőst hozni a fiúkat, amíg nálatok nincs minden lánynak párja. Akkor beszéljen velük az ofő, hogy az egyik fiú legyen szíves lemondani az alsós táncpartnert.

Én is így voltam egyébként, mint te, csakhogy nálunk egyenlő volt a fiú-lány létszám, emiatt volt még kellemetlenebb.

De hogy megnyugtassalak: a szalagavatón már nem számított, hogy nem önként kért fel a párom. Ott szépnek éreztem magam a nagy ruhában, és a tánc is nagyon jól sikerült - szép emlék maradt ennek ellenére is. ;)

2022. szept. 1. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbik lányomék sulijában a DÖK-ösök segítettek párt találni alsóbb osztályokból azoknak, akiknek "önerőből" nem sikerült. Lányomnak is így lett párja, akivel nagyon jól ment a tánc, mert ügyes fiú volt.
2022. szept. 1. 20:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem volna, de 2-3 visszautasítás után feladtam. Soha nem bántam meg. Én osztalytancot sem táncoltam így. Egy csomó veszekedésből es hajnali kelésből kimaradtam. A szalagavaton ott voltam, a szalagot szerettem hordani. Nálunk is több lány volt, mint fiú, de nálunk alsóbb évesek nem jottek szóba, csak külsősök.

A 20 éves srác szerintem azért felejtős, mert probakrabjarni nyug, tuti rossz lesz az időpont stb. Szerintem ez csak párok esetében működik.

Alsóbb éveseket meg lehet kérdezni, ha ez szokás nálatok, akár te szólhatnál az ofonek, ő meg megkérhetne a szóba jövő osztályok ofoit, így nem kellene egyenként, direkt próbálkozni.

2022. szept. 1. 22:20
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Utólag lehet majd te is ugy gondolod hogy jobban jártál így.
2022. szept. 1. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is idióta pénzkidobás ez, felnőtt szemmel nem bánom, hogy kihagytam, az osztálytánccal együtt. Mind ugyanolyan, és tulajdonképpen a kutyát nem érdekli, hogy táncoltál-e hetvenkettedikként vagy sem. Cserébe kidobsz egy csomó pénzt, időt, energiát az ablakon.
2022. szept. 1. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Mond anyádnak, szerezzen párt õ, ha szerinte könnyû. Hátha van ismerõse, akinek hasonló korú fia van. Ha talál valakit, jó. Ha meg nem talál, legalább elhallgat.
2022. szept. 2. 02:55
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

Én utáltam az egész táncot, kva nagy pénzkidobás egyetlen estére.

Apa egyedül nevelt, elsírtam magam, miután kiszámoltam, hogy a hülye táncokra (ruhák, smink, frizura, cipő) mennyi összeget kell kiadnunk. 2x3 perc miatt.

Plusz ugye iskola után kötelező táncok gyakorlása. Akinek nem volt párja az egyedül keringőzött, stb.

Szerintem nagy kalap, értelmetlen szr az egész.

2022. szept. 2. 07:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én keringőztem, de utáltam. A párom pont eltörte a lábat, úgyhogy csomó próbán egyedül kellett így "táncolnom", teljesen hülyén néztem ki. Utólag biztos nem táncolnék.

De ha te szeretnél, akkor ne hagyd ki! Esetleg ha ide is kiírsz "ismerkedés" témakörben egy kérdést hogy ki táncolna veled, tuti egy csomó kamasz srác ugrani fog, aki örül hogy lánnyal beszélhet. Mondjuk óvatosan, nyilván nem mindenkinek tiszták így a szándékai, de szerintem csomó fiút találhatnál a nagyvilágban aki szívesen táncolna veled.

Tényleg furcsa amúgy, hogy nem elsősorban az a cél, hogy az osztályból legyenek a párok. Nálunk így volt, szintén kevesebb fiúval. Úgyhogy csak pár lány hozott külsőst, vagy táncolt 11. osztályossal.

2022. szept. 2. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!