Anyu miért nyomja ezt annyira, miért nem érti a problémámat?
Ezt nem értem. Akkor szoktak alsóbb évfolyamból keresni, ha nem egyenlő a nemek aránya.
Ha az összes osztályotokbeli lánynak nem lett párja, a plusz fiúk miért kérhettek fel alsóst?
Amúgy megértelek, így nekem sem lenne kedvem. Kvázi ezzel jelezték az osztálytársaim felém, hogy inkább alsós, minthogy egy osztálytársukkal, konkrétan velem kelljen, ha ennyire kiközösítenek, miért házaljak magammal máshol?
Szerintem is hülye szabály, hogy alsóbb éveseket is fel lehet kérni, amíg van keringőzni vágyó végzős lány. Nálunk az iskola titkárságán kellett jelentkezni, akinek nem volt párja, így tudtommal végül mindenki talált párt, aki szeretett volna táncolni.
Külsőst nem lehet hozni? Ha van külsős srác, aki benne lenne, akkor megérne egy kérdést.
Én se fogok táncolni, az a rengeteg cicoma meg kirakatiság nem én vagyok. Nálunk is volt otthon vita, anyám mindenképpen erőltetni akarta (úgy, hogy ő anno nem táncolt), de szerencsére én vagyok a makacsabb :D
Egyébként ez nekem is fura. Nálunk is az osztály volt a prioritás, onnan kellett párt választani, aztán ha valakinek nem jutott volna, akkor jött volna az évfolyam meg az alsóbb évesek. Jó tahók a srácok, akik elküldtek.
Egyébként, ha szeretnél táncolni, úgyis kerítenek fiút, aki táncol veled. Barátnőidet is megkérheted, hogy beszéljenek ismerőseikkel, ha neked ez nehezebb. De a döntés a tiéd és ezt anyudnak is el kell fogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!