Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem esik/esne rosszul?

Csak nekem esik/esne rosszul?

Figyelt kérdés

Barátomat már másodszorra f4szkalapozzák le élettársával pedig még nem is ismerik

Rég óta együtt vagyunk de épp emiatt nem mutattam be nekik mert ilyeneket vágnak a fejemhez

2022. aug. 27. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
2022. aug. 27. 10:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne 😄
2022. aug. 27. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
És te csak hallgatod ahelyett, hogy kiállnál mellette? Mert a te szüleiddel szemben ez a te feladatod, csak mondom.
2022. aug. 27. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van a barátod, a barátod élettársa és te. Te ki vagy a képben?
2022. aug. 27. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező anyja, és annak az élettársa f@szkalapozza a kérdező barátját.

(csak hülyén fogalmazta meg)

2022. aug. 27. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval apád le f a s z kalapozza a barátodat te meg nyugottan halgatod?
2022. aug. 27. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Anyám gyerekkoromban is fikázta a barátaimat. Csúfolta őket pl., amit az egyikük meg is hallott. Ebből megtanultam egy életre, hogy nem beszélek a barátaimról nekik, főleg nem mutatom be. Ha semmit sem tudnak róluk, jóformán a létezésükről sem tudnak, akkor nem kell a baromságot hallgatni.

Amúgy ha sor került rá, persze megvédtem az illetőt, de náluk az nem sokat ért. Kb. mintha a falnak mondanám.

Mióta meg nem élek velük, nem kell ezzel foglalkozni, fogalmuk sincs, kikkel vagyok jóban.

2022. aug. 27. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Jó lenne, ha felnőtt emberként nem barátodnak neveznéd azt, akivel egy párt alkottok. Gondolom anyádékkal szemben is csak annyira véded, mintha barátok lennétek
2022. aug. 27. 12:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen bocsi elég hülyén fogalmaztam meg

Csak ideges voltam

Vissza szólok még nem hallgatok

De ugyan az mint amit 7#-es irt

Semmi értelme

Csak azthittem én reagálom túl ezt az egészet

2022. aug. 27. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthetö h rosszul esik.
2022. aug. 28. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!