Más is ennyire rosszul reagálna, ha megtudná hogy a gyereke telefonján le van töltve a tinder?
20 éves vagyok 3 hete szakítottunk a párommal akivel együtt voltunk 3,5 éve. Gondoltam ép itt az ideje randizni újra és megpróbálni.
Anyám nézett valamit a telefonomon és meglátta hogy rajta van a tinder azóta én vagyok a legnagyobb k.rva a világon. És folyamatosan azt hangoztatja hogy megbukott a nevelésemmel. És mennyire szar anya ha csak egy k.rva lett lánya.
Nem értem őt. Hogy miért olyan nagy baj hogy egész életemben nem egyetlen pasival akarok lenni. Kicsit én is élni szeretnék és ismerkedni.
És arról magyaráz hogy majd egy pasi se fog elvenni mert egy k.rva vagyok akit több pasival is volt és nem tartogatta magát. Undorodik majd tőlem minden pasi.
Mert aki regisztrál a tinderre, az k.rva?
Anyád el van tévedve.
Nem a neveléseddel bukott meg, hanem mint anya, és mint ember.
Akinek a nevelési célja az, hogy a lánya apáca legyen, vagy legalábbis, hogy csak azzal jöjjön össze, akivel majd ő megengedi, az nem szülő.
#4 "de 3 hét azért tényleg elég gyors"
És honnan tudod, hogy mennyi ideig halódott előtte az a kapcsolat?
Legtöbbször egy szakítás, főleg egy hosszú idejű kapcsolat végén nem olyan, hogy hétfőn még te vagy a mindenem, örökké veled akarok lenni, kedden meg már más a nagy szerelem... Legtöbbször ez egy hosszú folyamat, és mire kimondják a szakítást, már hónapok óta nullán volt a kapcsolat.
Egyébként is puszta ismerkedésről van szó. Miért ne nyithatna valaki egy hónappal egy kapcsoalt vége után? Nem kell itt évekig gyászolni, basszus...
#3: És ha egy 20 éves nem csak sírig tartó kapcsolatban, kizárólag házasság után akarna lefeküdni valakivel, az miért is lenne rossz? Nehogy már attól kelljen félteni egy felnőtt nőt, hogy egy kicsit jól érzi magát...
Egyébként is: amelyik anya ilyen szavakkal képes illetni a saját lányát, az nem anya, de még embernek sem tudom igazán tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!