Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is ennyire rosszul reagáln...

Más is ennyire rosszul reagálna, ha megtudná hogy a gyereke telefonján le van töltve a tinder?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 3 hete szakítottunk a párommal akivel együtt voltunk 3,5 éve. Gondoltam ép itt az ideje randizni újra és megpróbálni.

Anyám nézett valamit a telefonomon és meglátta hogy rajta van a tinder azóta én vagyok a legnagyobb k.rva a világon. És folyamatosan azt hangoztatja hogy megbukott a nevelésemmel. És mennyire szar anya ha csak egy k.rva lett lánya.

Nem értem őt. Hogy miért olyan nagy baj hogy egész életemben nem egyetlen pasival akarok lenni. Kicsit én is élni szeretnék és ismerkedni.

És arról magyaráz hogy majd egy pasi se fog elvenni mert egy k.rva vagyok akit több pasival is volt és nem tartogatta magát. Undorodik majd tőlem minden pasi.

2022. júl. 13. 19:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Mert aki regisztrál a tinderre, az k.rva?

Anyád el van tévedve.

2022. júl. 13. 19:45
 2/32 anonim ***** válasza:
60%
Valoszinu o senkinek sem kell.
2022. júl. 13. 19:45
 3/32 anonim válasza:
89%
Egyrészt anyukádnak semmi köze nincs hozzá hogy te mit csinálsz, nagykorú vagy teljesen tőle független döntésekkel. Ha esetleg k*rvának akarnál állni ahhoz se lenne túl sok köze (félreértés ne essék, egyáltalán nem tartalak annak), másrészt valamennyire érthető, benne van még a szülői féltés, és a tinderről van az a sztereotípia, hogy inkább alkalmi kapcsolat kereső, minthogy egy normális párkapcsolatot lehessen kialakítani. Próbálj meg vele beszélni, hogy te a normális részére használnád az alkalmazást, hátha akkor nem fogja ennyire szívre venni a dolgot.
2022. júl. 13. 19:50
 4/32 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nem a Tinderrel van baja, hanem nem érti, hogy neked egy 3,5 éves kapcsolat ennyit ért. Nem kell persze évekig letargiában lenni, de 3 hét azért tényleg elég gyors, hacsak nem már régóta érett a szakítás. De nem, attól nem lesz senki qrva, mert volt egyetlen partnere 20 évesen, ez nem fog zavarni egy épkézláb pasit. Az már igen, ha búfelejtőnek kell.
2022. júl. 13. 19:50
 5/32 anonim ***** válasza:
6%

A tinder ez, tanuljatok:

[link]

2022. júl. 13. 19:52
 6/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem a neveléseddel bukott meg, hanem mint anya, és mint ember.

Akinek a nevelési célja az, hogy a lánya apáca legyen, vagy legalábbis, hogy csak azzal jöjjön össze, akivel majd ő megengedi, az nem szülő.

#4 "de 3 hét azért tényleg elég gyors"

És honnan tudod, hogy mennyi ideig halódott előtte az a kapcsolat?

Legtöbbször egy szakítás, főleg egy hosszú idejű kapcsolat végén nem olyan, hogy hétfőn még te vagy a mindenem, örökké veled akarok lenni, kedden meg már más a nagy szerelem... Legtöbbször ez egy hosszú folyamat, és mire kimondják a szakítást, már hónapok óta nullán volt a kapcsolat.

Egyébként is puszta ismerkedésről van szó. Miért ne nyithatna valaki egy hónappal egy kapcsoalt vége után? Nem kell itt évekig gyászolni, basszus...

2022. júl. 13. 20:01
 7/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Minden anya nem ilyen sötét.
2022. júl. 13. 20:04
 8/32 anonim ***** válasza:
95%

#3: És ha egy 20 éves nem csak sírig tartó kapcsolatban, kizárólag házasság után akarna lefeküdni valakivel, az miért is lenne rossz? Nehogy már attól kelljen félteni egy felnőtt nőt, hogy egy kicsit jól érzi magát...

Egyébként is: amelyik anya ilyen szavakkal képes illetni a saját lányát, az nem anya, de még embernek sem tudom igazán tartani.

2022. júl. 13. 20:04
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem mintha mentség lenne, de nem lehet, hogy azt hitte, hogy a tinder valami prostiknak való hirdetőoldal? Nem biztos, hogy mindenki tudja mi az.
2022. júl. 13. 20:09
 10/32 anonim ***** válasza:
26%
Egyrészt, anyád nem normális, de ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Másrészt, 3 hete szakítottatok de te már randizgatni akarsz? Hát ez se mondható normálisnak, már nem azért, lehet hogy anyád is ezért pattog (de ettől még rohadtul nem oké, hogy így beszél veled). Harmadrészt, ezek a társkereső oldalak arra valók, hogy az ember találjon, válogathason magának szex partnert, lehetőleg minél közelebrő eső helyről. Kevesen vannak akik igazi társra vágynak. Szóval ne számíts arra hogy az ilyen appokon társat fogsz találni.
2022. júl. 13. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!