Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is ennyire rosszul reagáln...

Más is ennyire rosszul reagálna, ha megtudná hogy a gyereke telefonján le van töltve a tinder?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 3 hete szakítottunk a párommal akivel együtt voltunk 3,5 éve. Gondoltam ép itt az ideje randizni újra és megpróbálni.

Anyám nézett valamit a telefonomon és meglátta hogy rajta van a tinder azóta én vagyok a legnagyobb k.rva a világon. És folyamatosan azt hangoztatja hogy megbukott a nevelésemmel. És mennyire szar anya ha csak egy k.rva lett lánya.

Nem értem őt. Hogy miért olyan nagy baj hogy egész életemben nem egyetlen pasival akarok lenni. Kicsit én is élni szeretnék és ismerkedni.

És arról magyaráz hogy majd egy pasi se fog elvenni mert egy k.rva vagyok akit több pasival is volt és nem tartogatta magát. Undorodik majd tőlem minden pasi.

2022. júl. 13. 19:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, attól neked nem kell tartani, hogy a közeljövőben barátnőd lesz! :D
2022. júl. 27. 16:26
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
31-es! Igazság sok embernek fáj
2022. júl. 27. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!