Mit gondolnál, ha a 19 éves lányod mindig vinné magával a telefonját, ha fürdeni megy?
Figyelt kérdés
Tudomásod szerint szingli, kapcsolatot nem akar. Akkor mégis mire kellhet neki?2022. jan. 22. 19:05
1/54 anonim válasza:
Telefon függő. Attól, hogy fürdéskor beveszi nem fog magáról meztelen képeket csinálni és küldeni. Én is beszéltem olyan lánnyal, aki fürdés közben receptet olvasott és közben velem chatelt.
2/54 anonim válasza:
Én is sokszor magammal viszem a kádba és onnan netezek. Így nyugis, nem zavar senki.
3/54 anonim válasza:
akármire. Olvas a kádban, vagy zenét hallgat, videót néz, szexchatel...
6/54 anonim válasza:
Mert szerinted mire kellene neki? Szexchatel a kádban? Meztelenül fotózza magát? Ha így is lenne,felnőtt ember, egészségére.
Gondolom netezik, lehet hogy kicsit telefonfüggő, vagy csak örül, hogy ott nem b@szogatja senki...
Én is majdnem mindig viszem magammal. Szoktam fürdés közben is netezni néha, bár igyekszem leszokni.
7/54 anonim válasza:
Szerintem az emberek többsége mindenhova viszi a telefonját. Fél, hogy lemarad valamiről. Nem kell semmit gondolni erről.
8/54 anonim válasza:
Én is telefonnal járok fürdeni... És?
9/54 anonim válasza:
Esetleg tart attól is, hogy belenéznél, holott semmi közöd hozzá.
10/54 anonim válasza:
Én is telóval megyek fürödni.
zenét hallgatok, sorozatot nézek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!