Mit gondolnál, ha a 19 éves lányod mindig vinné magával a telefonját, ha fürdeni megy?
Figyelt kérdés
Tudomásod szerint szingli, kapcsolatot nem akar. Akkor mégis mire kellhet neki?2022. jan. 22. 19:05
11/54 anonim válasza:
20 perc alatt miről maradna le? ez masszív függőség..
13/54 anonim válasza:
Pont amiatt hogy ne turkaljatok benne. Ennyi
14/54 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy belenézne a szülő a lánya telefonjába, árulja már el, hogyan? A képernyőt többféle módon lehet védeni. Ha valaki nem akarja, hogy belenézzenek a telefonjába, védheti PIN-kóddal, ábrával, ujjlenyomattal meg még máshogy is. Szerintem is inkább arról van szó, hogy fürdés közben lazul, netezik.
15/54 anonim válasza:
Talán pont azért mert ilyen kotnyeles vagy. Ha kint hagyná, még képes lennél belenézni, vagy ha kódolt, akkor simán megnéznéd a felvillanó dolgokat.
16/54 anonim válasza:
Én is mindig beviszem, de csak normális dolgokat csinálok, olvasok vagy instázok. Sokan zenét hallgatnak. Vagy csak nem akarja, hogy bárki turkáljon benne.
17/54 anonim válasza:
12. Én nem tudok 20 percig megülni a fenekemen, de sport miatt kötelező fürdenem és hogy ne unjam magam halálra telózok. Elég szűken látod a világot, ha csak a függést veszed észre
18/54 anonim válasza:
Hogy ne nézd meg az ertesiteseket
Vagy ha a fürdőben van a wc akkor wc-zes közben azt használja
19/54 anonim válasza:
A feltett kérdésed alapján attól tart - és szerintem jogosan -, hogy beleturkálsz. Ha téged nem érdekelne az a telefon (= nem rád tartozó magánélete), észre se vennéd, hogy elviszi magával.
20/54 anonim válasza:
Elég szánalmas a világ, ha már a kádban is telefonoznak az emberek.
Kérdező, valószínűleg tart tőle, hogy belenézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!