Mit gondolnál, ha a 19 éves lányod mindig vinné magával a telefonját, ha fürdeni megy?
Figyelt kérdés
Tudomásod szerint szingli, kapcsolatot nem akar. Akkor mégis mire kellhet neki?2022. jan. 22. 19:05
41/54 anonim válasza:
Amikor én tizenéves voltam, még nem létezett mobiltelefon, csak vezetékes. Egy hosszú zsinórral használtam és a fürdőbe is vittem magammal, a barátnőimmel beszélgettem. Ezen kívül vittem a kis magnót és kazettákról hallgattam a zenét. Szerencsére ez nem zavarta a szüleimet.
42/54 anonim válasza:
Én laptoppal járok fürdeni :D Sorozatot vagy youtube videókat szoktam nézni fürdés közben. A telefonom ilyenkor nem szoktam magammal vinni, de amúgy általában magamnál tartom, hogy tudjam hol van és kéznél legyen. Nem tudom mi köze van ennek ahhoz, hogy szingli-e stb, jézus…
43/54 anonim válasza:
Mikor otthon laktam, én is vittem magammal, filmeztem, vagy csak zenét hallgattam. Most csak zuhanyzónk van a párommal, oda nyilván nem viszem be, kb. 5 perc és kész vagyok, viszont a lábamat a konyhában borotválom (teszek magam alá törölközőt, van külön kis "borotválkozós edénykém"), akkor is filmet/videót nézek, így nem olyan unalmas a dolog.
44/54 anonim válasza:
Fürdést kádban áztatásra vagy általános tisztálkodásra érted? Mert zuhanyhoz nyilván fura, azért gondolom, a többség kibír 5 percet, míg zuhanyzik, hogy ne csekkolgassa. Meg akkor a párától is félnék, hogy ne tegyen kárt a telefonban.
Nekem inkább az a fura, hogy feltűnt ez neked. Én nem szoktam nézni, kinek hol a telefonja. Sajnos a vécén telefon nélkül is sokan kotlanak órákat.
45/54 anonim válasza:
Hogy miért járatom az agyam hülyeségeken ahelyett, hogy megkérdezném tőle, ha már annyira érdekel
46/54 anonim válasza:
Mindig zenet hallgatok furdes kozben
47/54 anonim válasza:
Semmit. Viszem magammal én is. Bumm
48/54 anonim válasza:
Én az 55 collos led tv-t szoktam magammal vinni, ha megyek fürödni. Nem kell rosszra gondolni, csak filmet nézek rajta.
50/54 anonim válasza:
Prostituált és mindig telefonközelben kell lennie ne hogy elusszon a biznusz a nagy konkurencia végett, vaggggy csak simán hozzá van nőve mint az emberek jelentős többsége manapság. Ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!