Mit gondolnál, ha a 19 éves lányod mindig vinné magával a telefonját, ha fürdeni megy?
Figyelt kérdés
Tudomásod szerint szingli, kapcsolatot nem akar. Akkor mégis mire kellhet neki?2022. jan. 22. 19:05
21/54 anonim válasza:
Netezik fürdés közben, vagy nem akarja hogy turkáljanak benne
22/54 anonim válasza:
Én is viszem, meg a velem egykorú a párom is.
Zenét hallgatunk, esetleg filmet nézünk.
32/N
23/54 anonim válasza:
Én meg nagyvécére is viszem magammal a telefont! Mi ebben olyan furcsa?
Mondjuk, az már tényleg beteges, ha valaki a konditeremben sem bírja megállni arra a másfél - két órára, hogy ne nyomkodja a telefont, hanem csak az edzésre koncentráljon...
Az edzőteremben a pulton a helye a telefonnal vagy a szekrényben!
24/54 anonim válasza:
Basszus, mondjuk, hogy zenét akár hallgatni?
25/54 anonim válasza:
Attól tart hogy majd kutakodsz benne. Én is be vinném ha ilyen szüleim lennének, hogy még a fürdőben se csinálhatok amit akarok
26/54 anonim válasza:
Pont a kádban ülök és mint most is, a legtöbbször gyakorizom. Esetleg instázom. Nálam nem 20 perc a fürdés, simán üti az 1 órát és már langyos vízből szállok ki.
27/54 anonim válasza:
Én is beviszem. Egyrészt sokszor zenét hallgatok. Másrészt pont a fürdőben az egyik legfontosabb, hogy tudjam, hány óra van.
A kádba is viszem, olvasgatok rajta. "Érdekes", sokak szerint függőség, pedig a regényolvasásra pl. nem mondanák azt.....
Mi közöd hozzá? Hagyd élni a lányodat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!